Kiinteistöt
1 min luettu

Kiinteistönomistaja investoi muuttovalmiisiin toimistoihin

25/11/2022, 06:41
Kiinteistönomistaja investoi muuttovalmiisiin toimistoihin
Aina Valmis -toimitila Kuva: Antilooppi
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Kiinteistöomistaja Antilooppi lanseeraa heti muuttovalmiit Aina Valmis -toimistot. Vastaavaa kategoriaa ei Suomen toimitilamarkkinoilla vielä ole. Kooltaan alle 500 neliötä olevat toimitilat sijaitsevat keskeisillä sijainneilla hyvien liikenneyhteyksien varrella Antiloopin omistamissa kiinteistöissä pääkaupunkiseudulla. Aina Valmis -toimistot on suunniteltu ja rakennettu Antiloopin toimesta valmiiksi ja asiakasyrityksille erittäin laadukkaiksi, toimiviksi, viihtyisiksi sekä ennen kaikkea hyvää työelämää tukeviksi. Portfoliossa on tällä hetkellä noin 15 muuttovalmista toimistoa, ja tavoitteena on kasvattaa valikoimaa.

Markkina muuttuu

Aina Valmis -toimistoilla yhtiö haluaa palvella yrityksiä, jotka kaipaavat laadukasta ja nopeasti saatavissa olevaa toimitilaratkaisua maailman myllertäessä.
Energiakriisi ja inflaatio aiheuttavat epävarmuutta, jonka myötä yritykset miettivät tarkemmin toimitilavalintojaan ja niihin liittyviä kustannuksia. Samaan aikaan työelämän murros haastaa työn tekemisen tapoja. Pitkän etätyöjakson jälkeen on taas palattu toimistolle, ja vaikka joustava työn tekeminen on tullut jäädäkseen, on toimistoissa työskentelystä tullut taas jopa arjen luksusta.

”Markkina muuttuu nyt voimakkaasti. Yhä useampi yritys joutuu miettimään uusia vaihtoehtoja toimitiloille. Kaikki eivät halua käyttää aikaa ja energiaa toimitilamuutoshankkeisiin. Haluamme tarjota parhaan tilaratkaisun, joka on yrityksille mahdollisimman vaivaton – avaimet uuteen toimistoon saat vaikka tänään”, lupaa Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

#antilooppi
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0