Infrastruktuuri
2 minuutteja luettu

Kirsi Hautala Rakentamisen Laatu RALA ry:n uudeksi toimitusjohtajaksi

17/01/2022, 08:16
Kirsi Hautala Rakentamisen Laatu RALA ry:n uudeksi toimitusjohtajaksi
Kirsi Hautala aloittaa Ralan toimitusjohtajana huhtikuussa. Kuva: Rjelers, Keksi, Mikael Alfors
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

– Haluan tehdä Ralasta kiinteistö- ja rakennusalan ”Sitran”, vaikuttavan, vastuullisen ja riippumattoman tulevaisuustalon, joka toimii uusien toimintamallien edistäjänä ja alan yhteistyön vauhdittajana, Kirsi Hautala sanoo.

– Rala on ollut merkittävä toimija alan vastuullisuuden kasvattamisessa niin harmaan talouden torjunnan kuin rakentamisen laadun parantamisen osalta. Kestävä rakentaminen vaatii alalta kuitenkin vielä isoa systeemistä muutosta alkaen liiketoimintamalleista ja toimintatavoista. Rala on luonteva muutoksen ajuri, sillä se on puolueeton asiantuntija, jolla ei ole vastaavaa taloudellista intressiä, viranomais- tai työmarkkinaroolia kuin monilla muilla alan toimijoilla. Vahvat palvelutuotteet tukevat asiakkaidemme toimintaa jatkossakin. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan organisaatioon ja tekemään yhdessä työtä alan kehittämiseksi, hän jatkaa.

Hautala siirtyy Ralan toimitusjohtajaksi Rejlersiltä, jossa hän on vastannut rakentamisen liiketoiminnasta. Aikaisemmin hän on työskennellyt pitkään eri tehtävissä kansainvälisen suunnittelutoimisto WSP:n palveluksessa, viimeisimpänä WSP Finland Oy:n toimitusjohtajana. Ralan toimintaa Hautala tuntee entuudestaan toimittuaan aiemmin sekä Ralan hallituksen että arviointilautakunnan jäsenenä.

– Ralan toimitusjohtajan haku herätti paljon kiinnostusta ja hakuprosessissa oli mukana monia erinomaisia kandidaatteja. Ralan hallitus oli tyytyväinen hakuprosessiin ja yksimielinen Kirsin valinnasta. Hänellä on erittäin laaja kokemusta alalta ja erilaisissa verkostoissa toimimisesta. Kirsi sai meidät innostumaan hakuprosessin aikana entisestään niin Ralan roolista kestävän rakentamisen kehittämisessä kuin laadusta ja vastuullisuudesta rakennusalalla yleisestikin. Olen varma, että tämä sama innostus tulee näkymään niin Ralan sisällä kuin kaikille sidosryhmillekin, Ralan hallituksen puheenjohtaja Hanne Perälä kertoo.

– Odotan alkavaa yhteistyötä Kirsin kanssa innolla ja samalla haikeana Tuulan jäädessä pois. Tuula ja koko Ralan organisaatio ovat tehneet hyvää työtä ja tulevaisuutta päästään rakentamaan erittäin hyvältä pohjalta. Iso kiitos tästä Tuulalle ja koko Ralan henkilöstölle.

#nimitykset #rakentamisen laatu rala ry #rejlers #rekrytoinnit #toimitusjohtaja
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0