Arkkitehtuuri
1 min luettu

Kivistön kauppakeskushankkeen suunnittelu etenee

18/08/2022, 06:56
Kivistön kauppakeskushankkeen suunnittelu etenee
Viitteellinen näkymä linja-autoasemalta päin, alustava luonnos Kuva: Arkkitehtitoimisto Siltanen ja Laakso Oy
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Kauppakeskukseen sijoittuu kattavasti Kivistön palveluja täydentäviä toimijoita, kuten K-ruokakauppa ja tavaratalo. Liiketilojen lisäksi kauppakeskukseen on suunniteltu myös urheilutiloja. “Liiketilojen kysyntä on yllättänyt positiivisesti”, SSA:n hankejohtaja Joni Alatyppö kertoo “Kerromme toimijoista lisää, kun vuokrasopimukset on tehty.”

”Keskon pitkäaikainen tavoite on ollut tuoda Kivistön kasvavaan asiakastarpeeseen lisää kaupan palveluita. SSA:n hankkeen myötä meille tarjoutui mahdollisuus sijoittaa laadukas ja nykyajan kuluttajan tarpeet täyttävä päivittäistavarakauppa alueelle. Olemme tästä erittäin innostuneita. Kivistön asukkaat ansaitsevat maailman vastuullisimman K-ruokakaupan monipuoliset palvelut. Nopeasti pienen kaupungin kokoiseksi kasvavaan Kivistöön on tarkoitus sijoittaa ruokakaupan lisäksi myös muita kaupan palveluita,” kertoo Keskon pääkaupunkiseudun aluejohtaja Laura Rissanen.

Kauppakeskukseen liittyvään asuinkerrostaloon rakentuu monimuotoista asumista, kuten seniori- ja omistusasumista. “Ylimmän kerroksen omistusasunnoista on upeat näkymät, osasta aina Lentokentälle saakka”, Joni kertoo. “Asuntojakaumassa on painotettu erityisesti perheille sopivia asuntoja.”

Kivistössä kaivataan kipeästi palveluita ja koko projektitiimin tavoitteena on päästä aloittamaan rakennustyöt mahdollisimman nopeasti. “Suunnittelua edistetään niin, että meillä olisi valmius aloittaa työt alkuvuonna 2023. Tällöin hanke valmistuisi vuoden 2025 aikana.” SSA:n toimitilayksikön johtaja Hannu Riikola kertoo.

#kesko #ssa rakennus oy #titanium
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0