Infrastruktuuri
1 min luettu

Konecranes onnistui Kambodžassa

14/04/2023, 03:05
Konecranes onnistui Kambodžassa
Konecranes sai vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä Sihanoukville Autonomous Port (PAS) satamalta tilauksen kahdesta kuudennen sukupolven siirrettävästä Konecranes Gottwald satamanosturista. Kyseessä on Konecranesin ensimmäinen Kambodžasta saama siirrettäviä satamanostureita sisältävä tilaus. Nosturit toimitetaan vuoden 2023 viimeisellä neljänneksellä.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Konecranesille ensimmäinen siirrettävien satamanosturien tilaus Kambodžaan.

PAS on Kambodžan valtion omistama ja ylläpitämä satama, jolla on maan ainoana syvämerisatamana kriittinen asema maan talouden kannalta.

Koska sataman rahtiliikenne jatkaa kasvuaan vuosi vuodelta, PAS päätti lisätä sataman infrastruktuuriin siirrettäviä satamanostureita, joilla voidaan parantaa kapasiteettia ja tehokkuutta.

”Konecranesin siirrettävät Gottwald-satamanosturit osoittautuivat oikeaksi ratkaisuksi, sillä niiden avulla voidaan nopeuttaa alusten rahtiliikenteen käsittelyä ja ne ovat erittäin ekotehokkaita. Sähkökäyttöjärjestelmän ja ulkoisen virtalähteen ansiosta voimme vähentää paikallisia pakokaasupäästöjä merkittävästi ja samalla myös pienentää käyttökustannuksia”, kertoo PAS:n tekniikan apulaispääjohtaja Ty Sakun.

”Näiden kahden nosturin toimittaminen on Konecranesille tärkeä merkkipaalu Kambodžassa. Kiitämme tilauksesta PAS:n lisäksi Ogawa Seiki Co., Ltd (OSC)- ja Japan International Cooperation Agency (JICA) ‑yhtiöitä. Odotamme innolla, että pääsemme jatkamaan yhteistyötämme vielä monen vuoden ajan tämän  alueen rahdinkäsittelylle tärkeän askeleen myötä”, kertoo Konecranesin satamaratkaisujen aluemyyntipäällikkö Holger Wagner.

Vahva asiakaslähtöisyys sekä sitoutuminen liiketoiminnan kasvuun ja jatkuvaan kehittämiseen tekevät Konecranesista nostolaitealan johtajan. Tätä tukevat investoinnit digitalisaatioon ja teknologiaan sekä työmme materiaalivirtojen tehostamiseksi ratkaisuilla, jotka vähentävät hiilidioksidipäästöjä ja edistävät kiertotaloutta ja turvallisuutta.

#kiertotalous #konecranes #nosturit #satama #teollisuus #turvallisuus #ulkomaankauppa
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0