Rakentaminen Arkkitehtuuri
2 minuutteja luettu

KONElle kolme Red Dot design -muotoilupalkintoa

22/06/2022, 06:12
KONElle kolme Red Dot design -muotoilupalkintoa
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

“Olemme iloisia, että ihmiskeskeiset ratkaisumme ovat jälleen saaneet Red Dot -tuomareilta tunnustusta”, sanoo KONEen designjohtaja Visa Rauta. “Teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ympäri maailman suunnitellaksemme kaupunkiasumiseen kestäviä, seuraavan sukupolven ratkaisuja, jotka tuovat helppokäyttöisyyttä, iloa ja sujuvuuden tunnetta. Tämän vuoden palkinnot ovat myös tärkeä tunnustus siitä hienosta työstä, jota suunnittelutiimimme Aasiassa tekevät.”

Ohjataan äänikomennoilla

Red Dot -tuomarit ylistivät KDS Home V -hissinkutsujärjestelmää “tyylikkääksi ja älykkääksi” ratkaisuksi asuintalojen käyttäjille, jotka “arvostavat korkeatasoista mukavuutta”. Sen avulla hissiä voidaan ohjata yksinkertaisilla äänikomennoilla, mikä tarjoaa asukkaille huolettoman ja vaivattoman liikkumisen talossa. KDS Home V on saatavilla Kiinan markkinoilla.

KONE I Series -mallisto on Intiassa luotu asuin- ja liikerakennusten hissien sisustusmallisto, joka elävöittää hissimatkaa ja. Sarjaan kuuluu yli 30 hissisisustusmallia, jotka ovat saaneet inspiraationsa Intian kulttuurin ikivanhoista elementeistä: maasta, tulesta, vedestä, ilmasta ja avaruudesta. Luonnonmateriaalit, kuten puu ja teräs, täydentävät värimaailmaa ja koristekuvioita, jotka kunnioittavat paikallisia perinteitä ja luontoa. GiantKONEen uusin vaihteeton hissimoottorisarja, GiantKONE GX, perustuu KONEen huipputeknologiaan ja se on luokiteltu Kiinassa luokkansa parhaaksi energiatehokkuudessaYmpäristöystävällisyyden lisäksi se on aikaisempia malleja helpompi asentaa ja huoltaa. Moottori myös säästää paljon tilaa ja siihen tarvitaan jopa 100 kg vähemmän valmistusmateriaaleja kuin kilpaileviin moottoreihin. GiantKONE GX -moottorit ovat saatavilla Kiinassa.

Muotoilu keskeinen osa

“Nämä palkinnot korostavat intohimoamme ja omistautumistamme tuotteidemme ja palveluidemme käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.Ne myös innostavat meitä kehittämään yhä sujuvampaa ja räätälöidympää liikkumista yhteistyössä niin loppukäyttäjien kuin asiakkaidemmekin kanssa”, sanoo KONEen teknologiajohtaja Maciej Kranz. tiedotteessa.

“Muotoilu on keskeinen osa ratkaisujen toteuttamisessa, olipa kyse sitten digitaalisista ratkaisuista tai design-elementeistä, jotka korostavat kauneutta, yhteisöllisyyttä tai yhteenkuuluvuutta. ”

KONEen ratkaisut ovat voittaneet yli 40 arvostettua palkintoa vuosien varrella. KONE on voittanut aiemmin Red Dot -palkinnon muun muassa KONE Lane – porttijärjestelmällä, joka sai Red Dot -palkinnon viime vuonna. KONE DX Class -digitaalinen elämyshissi taas palkittiin vuonna 2020 erinomaisista suunnitteluominaisuuksistaan, innovatiivisuudestaan ​​ja älykkäistä elementeistään.

#kone
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0