Kiinteistöt
1 min luettu

Konsortio haluaa ostaa suomalaisen Caverionin

3/11/2022, 12:31
Konsortio haluaa ostaa suomalaisen Caverionin
Caverionin toimitusjohtaja Jakob Götzsche.
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Suomalainen asennusyhtiö Caverion on saanut tarjouksen North Holdings 3:lta, joka on North Luxin, Security Tradingin, Fennogens Investmentin ja Corbisin muodostama konsortio. Caverionin hallitus suosittelee, että osakkeenomistajat hyväksyvät tarjouksen.

Tarjous on 7 euroa osakkeelta.

Corbis on Henrik Ehrnroothin perheen omistama sijoitusyhtiö. Tämän tiedotteen päivämääränä Corbis omistaa noin 1,27 prosenttia Caverionin osakkeista ja äänistä (pois lukien Caverionin omistamat osakkeet).

Security Trading, Fennogens ja Corbis edustavat kaikkia Caverionin pitkäaikaisia osakkeenomistajia sen perustamisesta lähtien ja heillä on merkittävää operatiivista kokemusta Caverionista ja toimialalta.

”Uskon, että Bain Capitalin ja konsortion tuella ja resursseilla pystymme edelleen nopeuttamaan liiketoimintaamme ja tuottamaan arvoa kaikille sidosryhmille. Me Caverionilla jatkamme päivittäistä työtämme normaalisti keskittyen asiakkaidemme palvelemiseen ja yhteistyöhön koko yhtiössä. sanoo Caverionin toimitusjohtaja Jakob Götzsche.

#corbisin muodostama konsortio #north holdings 3:lta #north luxin #security tradingin #suomalainen asennusyhtiö caverion
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0