Uutiset Kaupat
1 min luettu

Kymenlaakson keskussairaalan urakkakilpailu päätökseen

29/02/2024, 12:49
Kymenlaakson keskussairaalan urakkakilpailu päätökseen
Kuva: Kymenlaakson hyvinvointialue
Toimitus Toimitus
Like 0

Koko perusparannushankkeen projektinjohtourakan tavoitehinnaksi on määritelty reilu 100 miljoonaa euroa ilman arvonlisäveroa. Urakkamuotona on yhteistoiminnallinen projektinjohtourakka, jollaisena toteutettiin aiemmin myös Kouvolan Ratamokeskuksen ja Kymenlaakson keskussairaalan Fb-uudisosan rakennustyöt.

– Kokonaishinta koostuu kolmen eri lohkon tarjoushinnasta. Urakan pituudesta johtuen kahden viimeisen lohkon tarjoushinta on sidottu rakennuskustannusindeksiin ja tilaajalla on myös mahdollisuus ilmoittaa keskeyttävänsä urakan missä vaiheessa projektia tahansa, kertoo Kymenlaakson hyvinvointialueen tuki- ja kiinteistöpalveluista vastaavan Kymen Tuen projektijohtaja Kai Heiskanen.

Yhteistoiminnallinen urakkamuoto vahvistaa projektin toteutusta

Yksikönjohtaja Reima Liikamaa kertoo olevansa erittäin iloinen, että Jatke Toimitilat Oy valikoitui hankkeen toteuttajaksi. Urakkamuotona yhteistoiminnallinen projektinjohtourakka ei ole rakennusyhtiölle ensimmäinen laatuaan.

– Hankkeessa täydennämme oman organisaatiomme sairaalarakentamisen avainhenkilöiden osaamista paikallisilla alan osaajilla ja alihankkijaverkostolla. Pääsemme varmasti hyvään lopputulokseen ennakoivalla työsuunnittelulla ja aikataulutuksella, Liikamaa sanoo.

#jatke toimitilat #kymenlaakso
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0