Uutiset Kaupat
1 min luettu

Kymenlaakson LVI-urakoitsija KVL liittyy QMG-konserniin

27/06/2024, 09:38
Kymenlaakson LVI-urakoitsija KVL liittyy QMG-konserniin
Mikko Karhu (KVL), Toni Ranta (QMG Partners), Tiina Koppinen (QMG), Kimmo Sipura ja Tuomas Karhu (KVL) sekä Pekka Pöykkö (QMG Partners) ovat tyytyväisiä toteutuneeseen yrityskauppaan. Kuva: QMG
Toimitus Toimitus
Like 0

KVL tarjoaa monipuolisia LVI-palveluja taloyhtiöille, teollisuudelle, toimitilakiinteistöille ja julkiselle sektorille. Yhtiön liikevaihto oli viime tilikaudella 2,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää 13 LVI-ammattilaista.

Yrityskaupan myötä KVL jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja y-tunnuksellaan. Koko henkilöstö jatkaa tehtävissään, ja yhtiön yrittäjät liittyvät QMG:n emoyhtiön omistajaohjelmaan.

KVL:n toimitusjohtaja Mikko Karhu kertoo yrityksen menestyneen laajalla palveluvalikoimalla ja erikoisosaamisella. QMG:n palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Pekka Pöykkö kehuu KVL:n mainetta ja asemaa alueen markkinajohtajana.

– KVL:lla on hyvä tekemisen meininki. Yhtiötä on kehitetty määrätietoisesti alueen markkinajohtajaksi. Maine seudulla on vahva. Perustajien lisäksi alkuvuosina yrityksessä työskenteli Karhun veljesten isä, joka on kokeneena LVI-ammattilaisena varmasti antanut arvokkaita neuvoja. Hienoa saada KVL mukaan joukkoomme, kun vahvistamme asemaamme Kaakkois-Suomessa, sanoo QMG:n palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Pekka Pöykkö.

#gmq
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0