Energia
1 min luettu

Lappeenrannan Lämpövoimalla uusi toimitusjohtaja

10/01/2022, 09:25
Lappeenrannan Lämpövoimalla uusi toimitusjohtaja
Jarkko Kovanen aloittaa Lappeenrannan Lämpövoiman toimitusjohtajana huhtikuussa. Kuva: Lappeenrannan Energia Oy
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Jarkko Kovanen siirtyy Lappeenrannan Lämpövoimaan Lahti Energia Oy:n lämpöjohtajan tehtävistä. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän toimi Lahti Energian kaukolämmön ja teollisuushöyryn toimintojen käyttöpäällikkönä.

Lappeenrannan Energian toimitusjohtaja Arto Nikkanen kertoo, että toimitusjohtajan tehtävä kiinnosti yli 30 hakijaa eri puolilta Suomea.

– Haastattelujen ja testien jälkeen varsinainen valinta tehtiin Lappeenrannan Lämpövoiman hallituksen kokouksessa 22. joulukuuta ja toimitusjohtajan toimisopimus allekirjoitettiin 28.12.2021. Nimitiedon julkistus viivästyi hieman joulun ja vuodenvaihteen pyhistä johtuen, sillä halusimme viestiä asian ensin sisäisesti omilla tahoillamme, Nikkanen kertoo.

– Jarkko Kovanen valikoitui toimitusjohtajaksi perusteellisen valintaprosessin jälkeen ja vakuutuimme Jarkon osaamisesta ja sopivuudesta tytäryhtiömme toimitusjohtajaksi. Toivotan Jarkon tervetulleeksi konserniimme ja odotan innolla, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Energian johtamisessa matkallamme kohti hiilineutraalia huomista, hän jatkaa.

Lappeenrannan Lämpövoiman nykyinen toimitusjohtaja Tuomo Parviainen siirtyy firman sisällä projektinjohtotehtäviin.

– Koen hyväksi sen, että työurani loppuvaiheessa voin keskittyä tehtäviin, joissa pystyn hyödyntämään pitkää kokemustani ja osaamistani.  Viime vuosina tarve varsinkin projektinhallinnan kehittämiseen on noussut esille ja pääsen keskittymään nyt jatkossa suoraan tähän kehitystyöhön sekä osallistumaan toimintajärjestelmän kehittämiseen. Toimitusjohtajan tehtävät jätän lämpimin mielin seuraajalleni, Parviainen sanoo.

#lappeenrannan lämpövoima #lappeenranta #nimitykset #rekrytoinnit
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0