Uutiset Nimitys
2 minuutteja luettu

Laura Tarkka nimitetty Suomen Scandic Hotelsin uudeksi johtajaksi

10/05/2023, 03:01
Laura Tarkka nimitetty Suomen Scandic Hotelsin uudeksi johtajaksi
Laura Tarkka on Scandic Hotelsin uusi toimitusjohtaja. Hän aloittaa uudessa tehtävässään tämän vuoden elokuun puolivälissä.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Scandic Hotels ilmoittaa, että Laura Tarkka on nimitetty konsernin Suomen toimintojen uudeksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Laura Tarkka toimi viimeksi Suomen suurimman elektroniikkaketjun Gigantin toimitusjohtajana.

Aiemmin hän on toiminut useita vuosia hotelli- ja ravintola-alalla muun muassa Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtajana ja useissa johtotehtävissä Fazer-konsernissa.

Laura on taitava johtaja ja liiketoimintastrategikko, jolla on kokemusta kansainvälisistä yrityksistä ja syvällinen tietämys hotellitoiminnasta. Viime vuosina olemme avanneet useita uusia hotelleja Suomen markkinoille ja kasvavan kysynnän myötä olemme nyt uuden kasvuvaiheen edessä. Olen vakuuttunut siitä, että Lauran tarmokkuus ja kokemus ovat vahva lisä jatkuvalle matkallemme, sanoo Jens Mathiesen, Scandic Hotels Groupin toimitusjohtaja.

On jännittävää palata hotelli- ja ravintola-alalle ja johtaa Scandicia Suomessa. Scandic on tuhansille matkailijoille turvallinen kumppani ja ystävä tien päällä joka päivä. Menestys on perustunut hyvään liiketoimintaan, kestävään kehitykseen sekä osallistavaan ja välittävään yrityskulttuuriin. Odotan innolla pääseväni johtamaan erittäin osaavaa tiimiä, joka ottaa seuraavan askeleen matkallamme Suomen markkinoilla, sanoo Laura Tarkka, Scandic Hotels Finlandin vastanimitetty johtaja.

Scandic Finland on konsernin kolmanneksi suurin markkina-alue 61 hotellilla ja lähes 13 000 hotellihuoneella. Laura Tarkka seuraa tehtävässä Aki Käyhköä, joka jättää yhtiön 11 vuoden jälkeen.

Akin johdolla Suomen organisaatiomme on luonut suositun brändin, jolla on merkittävä asema markkinoilla. Hänen aikanaan ostettiin muun muassa Restel, joka on kaksinkertaistanut Scandicin lipun alla olevien hotellien määrän Suomessa. Olen kiitollinen Akin määrätietoisesta työstä Scandicin saattamiseksi siihen, missä olemme nyt, ja toivotan hänelle kaikkea hyvää tulevalla urallaan, Jens Mathiesen sanoo.

#hotelli #scandic
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0