Rakentaminen
1 min luettu

Lehto ja eQ ovat sopineet merkittävästä hoivakohteen hankkeesta Espoon Kiloon

4/01/2023, 09:33
Lehto ja eQ ovat sopineet merkittävästä hoivakohteen hankkeesta Espoon Kiloon
Observationsbild. Motsvarar inte i detalj det slutliga genomförandet. Foto: Lundén Architecture Company.
Oscar Lundberg Oscar Lundberg
Like 0

Forstmestarinpihalle rakennetaan kaksi nelikerroksista uudisrakennusta, joihin tulee tarjolle vanhusten palveluasumista, tehostettua palveluasumista ja vammaispalvelulain mukaista asumista. Yhteensä kohteessa on 148 asuntoa ja asukaspaikkaa. Rakentaminen alkaa keväällä 2023 ja valmistuu kahdessa osassa vuoden 2024 aikana. Kiinteistöön tulee energiaratkaisuksi ekologinen ja edullinen maalämpö sekä katolle rakentuvat aurinkokeräimet.

”Lehdon ja eQ:n kumppanuus tuo Espooseen lisää kaivattua hoiva-asumista hyvälle sijainnille. Hoiva-asumisen markkina on muuttunut viime vuosina, sillä hoiva-asuminen ratkaisuineen siirtyy syrjäseuduilta kaupunkeihin ja hyvien palvelujen ääreen. Seniorit haluavat asua paitsi palvelujen, myös kaupungeissa asuvien aikuisten lapsiensa lähellä”, kertoo Lehdon Asunnot-palvelualueen johtaja Tero Karislahti.

”Kaupungistuminen koskee myös ikääntyvää väestöä ja tässä Lehdon kehittämässä kohteessa tarjotaan energiatehokasta ja vastuullista tilaa toimijoille. Yhteistyö Lehdon kanssa on sujunut hyvin ja kohde sopii erinomaisesti meidän strategiaamme”, kertoo Jennifer Eloheimo, sijoitusjohtaja, eQ Yhteiskuntakiinteistöt.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0