Lentäminen
1 min luettu

Liettualaiselle lentoyhtiölle Savonlinnan reittilennot

8/09/2021, 14:41
Liettualaiselle lentoyhtiölle Savonlinnan reittilennot
Savonlinnan ja Helsingin välinen reittiliikenne on tarkoitus aloittaa jo lokakuussa.
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Traficomin ja Savonlinnan tarjouskilpailun voitti edullisimman tarjouspyynnön tehnyt Transaviabaltika. Kaikkiaan vaatimukset täyttäneitä tarjouspyyntöjä tuli seitsemän kappaletta.

– Aloitamme Transaviabaltikan kanssa sopimusneuvottelut välittömästi hankintapäätöksen jälkeen ja pyrimme saamaan ne valmiiksi niin pian kuin mahdollista. Lentoliikenne alkaa lokakuussa mahdollisimman pian, kun ostoliikennesopimus on allekirjoitettu, Traficomin johtaja Pipsa Eklund sanoo Traficomin tiedotteessa.

Kilpailutuksessa kilpailutettiin pääsääntöisesti kahta edestakaista lentoa arkipäivisin Savonlinnan ja Helsingin välille, poikkeuksena perjantait, jolloin lennetään yksi edestakainen lento.

Savonlinnan ja Helsingin väliset reittilennot varmistetaan julkisen palvelun velvoitteella vuoden 2024 loppuun.

– Säännöllinen lentoliikenneyhteys koetaan erittäin tärkeäksi Savonlinnassa sijaitsevan kansainvälisen teollisuuden ja yrityselämän kannalta, kun lentoliikenne käynnistyy nyt yli vuoden pysähdyksen jälkeen ja paluu lentoliikenteen normaaliin alkaa Savonlinnan osalta, Savonlinnan kaupungin vs. elinkeinojohtaja Jarmo Häkkinen sanoo.

#reittilennot #savonlinna #traficom #transaviabaltika
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0