Rakentaminen Yritykset
1 min luettu

Liisa Jäätvuori aloittaa A-Insinöörien vastuullisuus- ja laatujohtajana

1/02/2022, 08:32
Liisa Jäätvuori aloittaa A-Insinöörien vastuullisuus- ja laatujohtajana
Liisa Jäätvuori. Kuva: A-Insinöörit
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Liisa Jäätvuori aloittaa helmikuun alussa A-Insinöörien vastuullisuus- ja laatujohtajana ja liittyy samalla konsernin laajennettuun johtoryhmään. Vähähiilisen rakennuttamisen ja hiilipäästötavoitteiden kouluttajana ja konsulttina toiminut Jäätvuori tulee jatkossakin osallistumaan asiakkaiden hankkeisiin, joissa tavoitteena on luoda uusia, kestävää kehitystä edistäviä ratkaisuja.

– Pidän tärkeänä sitä, että saan jatkossakin olla mukana edelläkäyvissä hiilineutraaliutta toteuttavissa hankkeissa, jotta tatsi rakennusalan muutokseen säilyy. Uran alussa projekti-insinöörinä asetin piiloagendakseni laadun ja vastuullisuuden edistämisen alalla. On palkitsevaa, että tämä on nyt päätyöni ja saan auttaa muita asiantuntijoita toteuttamaan samaa, Jäätvuori sanoo.

Jäätvuori siirtyy uuteen rooliin A-Insinöörien rakennuttamisen toimialalta, jossa hän on viimeksi vastannut kestävän kehityksen johtajana asiakaskonsultoinnin lisäksi muun muassa vähähiilisen rakennuttamisen toimintamallien kehittämisestä.

– Liisalla on vankka elinkaarikonsultin kokemus, hän tuntee toimintaympäristömme, projektityön vaatimukset ja tilaajien ympäristövastuuseen liittyvät odotukset. Hän on ollut avainihmisemme kestävän kehityksen kärkihankkeissa ja kouluttajana sekä vastuullisuusohjelmamme kehittämisessä. On hienoa saada Liisa mukaan koko yhtiömme kilpailukykyä ja strategisia tavoitteita edistävään rooliin, toimitusjohtaja Jyrki Keinänen kiittää.

Vastuullisuus- ja laatujohtajana Jäätvuoren vastuulla A-Insinöörit-konsernissa on laatu- ja ympäristöjärjestelmien sekä vastuullisuuden johtaminen, raportointi ja kehittäminen yhdessä viiden toimialan laatuvastaavien ja erityisasiantuntijoiden kanssa.

#a-insinöörit #kestävä kehitys #nimitykset #vastuullisuus
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0