Kiinteistöt
2 minuutteja luettu

Lippulaiva - laaja ja laadukas päivittäistavarakauppa

28/02/2022, 10:29
Lippulaiva - laaja ja laadukas päivittäistavarakauppa
Lippulaiva, uusi kauppakeskus Espoonlahdessa
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Kauppakeskuksesta löytyy myös nopean asioinnin K-Market sekä Tokmanni ja Alko. Päivittäistavarakaupan osuus Lippulaivan yli 44 000 neliön vuokrattavasta pinta-alasta on noin 45 prosenttia.

Lippulaivaan tulee yksi pinta-alaltaan Suomen suurimmista K-Supermarketeista. Lippulaivan kauppiaina aloittavat Juuso Österman ja Heidi Mannila vastaavat myös metron toisen sisäänkäynnin lähelle sijoittuvasta K-Marketista.

”Tavoitteenamme on tehdä asiakkaan arjesta helpompaa ja parempaa panostamalla kattaviin ja laadukkaisiin valikoimiin. Tässä meillä on apuna nykyisen K-Supermarket Seilorin tuttu henkilökunta ja jo sadat uuteen kauppaan saadut asiakastoiveet. Arkea helpottamaan avaamme K-Ruoka-verkkokaupan”, toteaa kauppias Juuso Österman tiedotteessa.

Vahvan ruokakaupan ja arjen asioinnin tarjonnan lisäksi 31. maaliskuuta avautuvaan Lippulaivaan tulee yli 20 ravintola-alan toimijaa, jotka parantavat merkittävästi alueen tarjontaa. Lippulaivan ravintola- ja kahvilatarjonta pitää sisällään sekä kotimaisia toimijoita että kansainvälisiä ketjuja. Kaupunkikeskuksesta löytyy myös paljon erilaisia palveluja ja toimintoja, kuten Espoonlahden aluekirjasto, englanninkielinen päiväkoti Pilke Playschool sekä kuntokeskus Elixia. Lippulaivan yhteyteen sijoittuu myös Espoonlahden uusi metroasema ja bussiterminaali sekä kahdeksan asuinkerrostaloa.

”Olemme iloisia, että voimme tuoda Lippulaivan asiakkaille näin laajan ja laadukkaan päivittäistavarakaupan tarjonnan. Lippulaivasta tulee alueen tärkein palvelukeskittymä ja kaupunkikeskus, jossa asiakkaiden on helppo hoitaa yhdellä käynnillä monta erilaista asiaa”, Cityconin liiketoimintajohtaja Mari Laaksonen painottaa.

Vahvan ruokakaupan ja arjen asioinnin tarjonnan lisäksi 31. maaliskuuta avautuvaan Lippulaivaan tulee parantavan merkittävästi alueen tarjontaa. Lippulaivan ravintola- ja kahvilatarjonta pitää sisällään sekä kotimaisia toimijoita että kansainvälisiä ketjuja. Kaupunkikeskuksesta löytyy myös paljon erilaisia palveluja ja toimintoja, kuten Espoonlahden aluekirjasto, englanninkielinen päiväkoti Pilke Playschool sekä kuntokeskus Elixia. Lippulaivan yhteyteen sijoittuu myös Espoonlahden uusi metroasema ja bussiterminaali sekä kahdeksan asuinkerrostaloa.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0