Kiinteistöt
1 min luettu

Logicenters kehittää logistiikkaa Helsingin ulkopuolella

30/03/2023, 02:02
Logicenters kehittää logistiikkaa Helsingin ulkopuolella
Kuva: Logicenters.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Logicenters rakentaa Alfaroc Logistics Oy:lle 38 000 m2:n logistiikkalaitoksen Helsingin pohjoispuolelle Tuusulaan.

Kiinteistön odotetaan valmistuvan vuoden 2024 kolmannella neljänneksellä.

Uusi kiinteistö kehitetään Logicenterin kunnianhimoisten kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti, ja se sisältää geotermisen energian ja katolla olevia aurinkopaneeleja. Laitoksen odotetaan valmistuvan vuoden 2024 kolmannella neljänneksellä.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Alfaroc Logisticsin tervetulleeksi Tuusulaan. Viime vuosina olemme nähneet lähialueen logistiikan kysynnän selkeässä kasvussa ja tuntuu todella hyvältä, että löytyi täydellinen ratkaisu kaikille osapuolille, sanoo Logicentersin kaupallinen päällikkö Jarkko Äikää.

Alfaroc Logistics Oy on yksi Suomen suurimmista sisäisen logistiikan ja varastoinnin ulkoistuspalveluntarjoajista. Yritys tarjoaa palveluita teollisuuden ja vähittäiskaupan yrityksille, maahantuojille ja verkkokaupoille.

– Tämä on uutinen, jonka olemme todella ylpeitä voidessamme esittää. Olemme erittäin kiitollisia upeasta yhteistyöstä Logicentersin kanssa ja odotamme innolla, että voimme kasvaa yrityksenä uusissa tiloissamme, sanoo Tiia Bister, Alfaroc Logistics Oy:n toimitusjohtaja.

#alfaroclogistiikka #helsinki #lokistiikkakeskukset
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0