Rakentaminen Hoitoala
1 min luettu

Loimaan keskustaan nousee palvelutalo

20/05/2024, 08:33
Loimaan keskustaan nousee palvelutalo
Luva: Lapti
Toimitus Toimitus
Like 0

Kolmikerroksiseen palvelutaloon tulee asukaspaikkoja yhteensä 70, joista 49 huonetta on tarkoitettu ympärivuorokautiseen palveluasumiseen ja 21 yhteisölliseen asumiseen. Kaikkiin huoneisiin tulee asukkaalle oma keittiö. Asuinhuoneiden lisäksi hoivakodissa löytyy yhteiset ruoka- ja oleskelutilat, kuntoilutila, saunaosastot, pyykkitila sekä henkilökunnan tiloja.

Kooltaan palvelutalo on 4 800 m². Palvelutalosta tulee energiatehokas, ja rakennuksessa hyödynnetään uusiutuvia energianlähteitä kuten maalämpöä ja katolle asennettavia aurinkopaneeleja. Palvelutalossa on panostettu lisäksi viihtyisään piha-alueeseen, josta löytyy erilaisia oleskelualueita, muistopuutarha, pergola, marjapensaita, viherkasveja ja istutusallas asukkaiden omille istutuksille.

– On hienoa päästä jälleen näyttämään vahvaa osaamistamme sekä hoivatilojen että energiatehokkaan rakentamisen osalta. Olemme Suomen kokenein hoivatilarakentaja ja toteuttaneet noin 100 vastaavanlaista hoivakohdetta ympäri maan. Tilaaja ja palveluntuottaja saavat laadukkaat, kestävät ja kustannustehokkaat tilat tärkeän alueellisen palvelun tuottamiseen. Tulevia asukkaita odottaa viihtyisä, terveellinen ja turvallinen ympäristö, kertoo Laptin palvelutilojen liiketoimintajohtaja Raimo Pesola.

#lapti #loima
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0