Yritykset
1 min luettu

Loimaan Kivi Oy osti ympäristökivien toimittajan Luonnonkivi Palin Oy:n

30/11/2021, 13:43
Loimaan Kivi Oy osti ympäristökivien toimittajan Luonnonkivi Palin Oy:n
Kuva: Piqsels
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Kaupan yhteydessä Loimaan Kiven omistussuhteissa tapahtuu muutoksia. Jatkossa yrityksen omistavat Mikko Paljakka, Ari Hannula ja Risto Pelkonen. Uuden konsernin toimitusjohtajana toimii Mikko Paljakka. Paljakka vastaa konsernissa louhinnasta, tuotannosta ja hautakiviliiketoiminnasta. Ari Hannula vastaa konsernin rakennuskiviliiketoiminnasta.

– Tällä kaupalla saamme ehdottomasti leveämmät hartiat toimia kansainvälisesti luonnonkiven louhijana, jalostajana ja toimittajana. Asiakkaan näkökulmasta tuotevalikoimamme laajenee entisestään ja pystymme palvelemaan vielä kokonaisvaltaisemmin. Asemamme kivitoimittajana vahvistuu kaupan myötä kotimaassa sekä vientimarkkinoilla. Pystymme myös investoimaan ja kehittämään suomalaisen luonnonkiven markkina-asemaa ja tunnettavuutta entisestään, Paljakka sanoo.

Loimaan Kiven ostama Luonnonkivi Palin on perustettu vuonna 1996 tukkuportaaksi, joka toimittaa ja myy tuotteitaan suoraan julkisiin projekteihin, keskittyen graniittisten ympäristökivituotteiden myyntiin. Tytäryhtiö Virossa palvelee Baltian asiakkaita.

– Kotimaisen sekä globaalin kysynnän kasvu luonnonkivituotteissa johtaa vääjäämättä siihen, että toimialamme yritysten pitää kasvaa koko Suomessa vastaamaan kansainvälisen kysynnän vaatimuksia, joten siksi yhteenliittymämme on paras ja luonnollisin vaihtoehto vastata haasteeseen, Luonnonkivi Palin Oy:n toimitusjohtaja Ari Hannula tiivistää.

#kivi #loimaa #loimaan kivi #luonnonkivi palin #talous #yrityskaupat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0