Asunto-osakeyhtiöt
1 min luettu

Lujatalo aloittaa yhteistyön Congridin kanssa -- työmaiden laadun- ja turvallisuuden hallintaan

4/07/2022, 10:31
Lujatalo aloittaa yhteistyön Congridin kanssa -- työmaiden laadun- ja turvallisuuden hallintaan
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Congrid järjestelmä suoraviivaistaa laadun- ja turvallisuuden dokumentointia ja seurantaa sekä tuo tiedon saataville hankkeen osapuolille. Sopimuksen myötä kaikki Lujatalon työmaat siirtyvät käyttämään Congrid järjestelmää käyttöönottovaiheen aikana.

– Haluamme varmistaa, että olemme valmiina mallipohjaiseen rakentamiseen sekä kerätä kaiken tarpeellisen tiedon työmailta meidän prosessimme mukaisesti. Congrid auttaa meitä onnistumaan tässä digitalisaation haasteessa, kun kaikki työmaamme käyttävät järjestelmää, kommentoi Lujatalon kehityspäällikkö Tommi Vilmi tiedotteessa.

Käytössä yli 100 työmaalla

SmartCraftin tytäryhtiö Congrid tarjoaa kattavan alustan rakennushankkeiden laadun- ja turvallisuuden hallintaan rakennusalan ammattilaisille. Congrid on käytössä laajasti rakennustyömailla Suomessa ja Ruotsissa.

– Olemme otettuja, kun Lujatalo luottaa meihin laadun ja turvallisuuden prosessien digitalisoinnissa ja suoraviivaistamisessa. Täyden käyttöönoton jälkeen Congrid on käytössä yli sadalla työmaalla ja Lujatalo on yksi meidän suurimmista asiakkaistamme. Tämä yhteistyö vahvistaa vahvaa asemaamme suomessa entisestään Lujatalon ollessa yksi suomen suurimmista rakennusliikkeistä. Lähes kaikki Suomen suurimmat rakennusliikkeet käyttävät Congridia laadun ja turvallisuuden hallintaan, joten on helppo sanoa, että olemme markkinajohtaja tällä saralla, sanoo Gustav Line, SmartCraftin toimitusjohtaja.

#congrid #lujatalo #smartcraft
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0