Kiinteistöt
1 min luettu

Makitalle Tuusulaan uusi pääkonttori

12/04/2023, 03:05
Makitalle Tuusulaan uusi pääkonttori
Lehto on tehnyt sopimuksen Suomen pääkonttorin ja mittavien varastotilojen rakentamisesta sähkötyökaluja valmistavalle Makitalle. Rakennushanke sijaitsee Tuusulan Rykmentinpuistossa.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Lehto Group Oyj rakentaa Makitalle Suomen pääkonttorin ja mittavat varastotilat Tuusulaan.

Toimitilat rakentuvat kahteen kerrokseen ja kokonaisuus käsittää yhteensä reilut 24 000 neliötä. Suurimmat osiot rakennuksessa tulevat varastoinnin käyttöön, mutta tiloista löytyy myös muun muassa toimistoja, showroom, demotila sekä huoltotiloja.

Rakennuksessa hyödynnetään ekologista maalämpöä lämmitykseen sekä maaviileää jäähdytykseen ja lisäksi kohteeseen asennetaan aurinkopaneelit. Rakentamisen arvioidaan alkavan kesällä 2023 ja kohteen arvioidaan valmistuvan vuoden 2024 lopussa.

”Makitan Suomen pääkonttori mittavine varastotiloineen edustaa sellaista toimitilarakentamista, josta Lehdolla on vahva kokemus ja osaaminen.  Kohde on huolellisen hankekehityksen tulos, sillä ratkaisua on kehitetty yhteistyössä noin 1,5 vuoden ajan. Ratkaisussa on hyödynnetty Lehdon omaa suunnitteluosaamista, joten olemme pystyneet yhdistämään tiloihin sekä asiakkaan tarpeet että Lehdon hyväksi havaitsemat ratkaisut toimitilarakentamisessa”, toteaa Lehdon Toimitilat-palvelualueen johtaja Matti Koskela.

”Kohteessa hyödynnetään myös yhtiön kotimaisten tehtaiden valmiita tuotteita, kuten Hartolan tehtaalla valmistettavia suurkattoelementtejä”, Koskela jatkaa.

”Olemme iloisia siitä, että aloitamme Lehdon kanssa tämän projektin ja odotamme innolla alkavaa yhteistyötä”, kertoo Makitan maajohtaja Tommi Lindgren.

Sopimuksella ei ole merkittävää vaikutusta Lehdon vuoden 2023 tulokseen tai taloudelliseen asemaan. Hankkeesta saatava liikevaihto ja kate kertyvät kohteen valmistumisasteen mukaisesti.

#lehto group oyj #makita #pääkonttori #rakentaminen #teollinen tila #tuusula
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0