Päivittäinen alan uutisannoksesi

IndustryRadar Oy on ruotsalaisen Lundros-mediakonsernin tytäryhtiö. Konsernin perustivat Oscar Lundberg ja Marcus Rosenholm vuonna 2011. Meillä on 35 määrätietoista työntekijää, joiden toimenkuvaan kuuluvat toimitustyö, taitto, analyysi ja markkinat. Visiomme on tulla toimialaseurannassa Pohjoismaiden johtavaksi toimijaksi.

Lundros-mediakonserni omistaa muun muassa sivustot iradar.fi, iradar.no, branschaktuellt.se ja branschstegen.se.

IndustryRadar 2.0 – näin käytät uutta portaalia

IndustryRadar on elinkeinoelämän työkalu, jonka avulla pysyt helposti ajan tasalla oman alasi ja läheisten toimialojen tapahtumista. Portaali on tarkoitettu rakennus-, teollisuus-, energia- ja infrastruktuurialalla työskenteleville tai niistä muuten kiinnostuneille. IndustryRadar on erinomainen työväline kaikille päättäjille, kun tarkoituksena on saada ajantasaista tietoa projektihankinnoista, tuoteuutuuksista, alan kuumista puheenaiheista ja yritysuutisista. Iradar.fi-portaalilla on 5 000–10 000 uniikkia lukijaa joka viikko. Kolmannen osapuolen vahvistamat liikennemäärät ovat julkisesti nähtävissä Ocastissa.

Rekisteröidy iradar.fi-portaalin käyttäjäksi maksutta jo tänään.

Näistä syistä kannattaa rekisteröityä IndustryRadar-portaaliin

  • Henkilökohtainen uutisotantasi – valitset seurattavat aihepiirit, toimialat ja yritykset itse ja saat push-ilmoituksia uusista tapahtumista.
  • Maksuton uutiskirje – valitse itse ne uutiskirjeet, joita haluat vastaanottaa.
  • VIP-kutsut – verkostoitumistapaamisiin, tilaisuuksiin, koulutuksiin tai messuille.
  • Oma yrityssivu – lisää yrityksenne IndustryRadarin pohjoismaiseen toimialarekisteriin. Lisää sivulle referenssiprojekteja ja yritystietoa tai kutsu siellä alan toimijoita messuille.
  • …ja paljon muuta!

IndustryRadar-lehti

IndustryRadar julkaisee neljätoista kertaa vuodessa paperista lehteä, jossa paneudutaan eri aihealueisiin. Numeroista neljä ilmestyy Suomessa ja neljä Norjassa. Loput on suunnattu Ruotsin markkinoille, ja niiden jakelu tapahtuu Branschaktuellt-sisarlehden kautta.

Myrna Whitaker, Toimituspäällikkö IndustryRadar

Lehdessä toimittajamme tapaavat eri projektien ja investointien takana olevia ihmisiä. Saat lukea eksklusiivisia artikkeleita, joissa käsitellään niin isoja kuin pieniäkin projekteja ja panostuksia.

IndustryRadarin uutiskirje

IndustryRadarin uutiskirje on lajissaan kenties Pohjoismaiden suurin. Uutiskirjeemme on tarkoitettu rakennus-, teollisuus-, energia- ja infrastruktuurialalla työskenteleville tai niistä muuten kiinnostuneille. Se sisältää yhteenvedon ajankohtaisista uutisista sekä alan tuoreimpia urakuulumisia ja kauppoja. Tilaa uutiskirje helposti napsauttamalla tästä – se on täysin maksutonta.

Myrna Whitaker
Myrna Whitaker
Managing Editor/Toimituspäällikkö