Rakentaminen Yritykset
1 min luettu

Melisa Bärholm Lujatalon uudeksi HR-johtajaksi

11/01/2022, 11:41
Melisa Bärholm Lujatalon uudeksi HR-johtajaksi
Kuva: Pixabay
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Tikkurila Oyj:n henkilöstöpäällikkönä vuodesta 2017 asti toiminut Melisa Bärholm siirtyy 1. helmikuuta alkaen Lujatalo Oy:n henkilöstöpäälliköksi. Koulutukseltaan Bärholm on psykologian maisteri, ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus johtotehtävistä henkilöstöhallinnon ja -konsultoinnin parissa. Hän on työskennellyt henkilöstöjohtajana Tikkurilan lisäksi mm. Roviolla, Suunnolla, Sakolla sekä Itellassa. Hän on toiminut vuosina 2014 – 2016 myös konsulttina perustamassaan MBM Coaching Oy:ssa. Kokemusta on kertynyt myös Nokialta, jossa Melisa työskenteli henkilöstökonsulttina sekä kehitysjohtajana.

– Odotan innolla liittymistä Lujatalon ammattilaisten joukkoon. Arvostan Lujatalon perheyhtiötaustaa, vahvaa arvopohjaa ja vastuullista toimintaa niin ympäristön, asiakkaan kuin erityisesti henkilöstön suuntaan, Bärholm sanoo.

– Henkilöstö, sen osaaminen ja hyvinvointi, on aivan keskeisessä asemassa Lujatalossa nyt ja tulevaisuudessa. Olen tyytyväinen, kun saamme Melisan osaamisen ja kokonaisvaltaisen HR-kokemuksen mukaan yhtiöömme, Lujatalon toimitusjohtaja Harri Savolainen sanoo.

#lujatalo #nimitykset #rekrytointi #tikkurila oyj
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0