Teollisuus Metsäteollisuus
1 min luettu

Metsä Board jälleen parhaiden joukossa EcoVadis 2022 -arvioinnissa

16/06/2022, 11:37
Metsä Board jälleen parhaiden joukossa EcoVadis 2022 -arvioinnissa
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

EcoVadis perustaa arviointinsa neljään teemaan, joista kolmessa Metsä Board oli parhaan yhden prosentin joukossa: ympäristö, ihmisoikeus- ja työvoimakäytännöt sekä kestävät hankinnat. Lisäksi liiketoiminnan eettisyyden arvioinnissa yhtiö sijoittui parhaimman seitsemän prosentin joukkoon. Metsä Board sai täydet 100/100 pistettä ympäristöosiossa ensimmäistä kertaa.

“Metsä Boardilla vastuullisuus on olennainen osa strategiaamme ja päivittäistä toimintaamme – nyt ja tulevaisuudessa. Täydet 100 pistettä ympäristöosiossa ja Leader-aseman saavuttaminen hiilidioksidipäästöjen hallinnan arvioinnissa ovat osoitus matkastamme kohti fossiilitonta tuotantoa ja tuotteita vuoden 2030 loppuun mennessä”, sanoo Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio.

EcoVadiksen kehittämä alusta antaa yrityksille mahdollisuuden arvioida toimittajiensa suoriutumista ympäristö- ja yhteiskuntavastuussa maailmanlaajuisesti. EcoVadiksen käyttämät menetelmät ja arviointiperusteet ovat kansainvälisten Corporate Social Responsibility (CSR) -standardien mukaisia. Niitä ovat esimerkiksi Global Reporting Initiative (GRI), YK:n Global Compact -aloite ja ISO 26000.

#metsä board
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0