Metsäteollisuus
1 min luettu

Metsä Group nimeää kolme uutta johtajaa

27/10/2021, 11:28
Metsä Group nimeää kolme uutta johtajaa
Juha Jumppanen, Jaakko Anttila ja Tomi Salo. Kuva: Metsä Group
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Metsä Group on nimittänyt Juha Jumppasen puunhankinnasta ja metsäpalveluista vastaavan Metsä Forestin toimialajohtajaksi 1. marraskuuta alkaen. Jumppanen siirtyy uuteen rooliinsa Metsä Groupin Suomen puukaupasta ja metsäpalveluista vastaavan johtajan tehtävästä. Hän on työskennellyt yrityksessä erilaisissa puunhankintaan ja metsäpalveluihin liittyvissä tehtävissä vuodesta 2000.

Jaakko Anttila on nimitetty Metsä Groupin puutuoteteollisuudesta vastaavan Metsä Woodin toimialajohtajaksi ensi vuoden alusta lähtien. Anttila siirtyy uuteen rooliinsa Metsä Fibren sellutuotannon johtajan tehtävästä, ja hän on työskennellyt Metsä Groupin sellu- ja sahatavaraliiketoiminnassa Metsä Fibressä eri johtotehtävissä vuodesta 2011.

Tomi Salon Metsä Group on nimittänyt yhteiskuntasuhdejohtajaksi 1. marraskuuta alkaen. Salo on työskennellyt Metsä Forestissa vuodesta 2019, ja uuteen rooliinsa hän siirtyy kansainvälisestä puunhankinnasta vastaavan johtajan tehtävästä.

Jumppanen ja Anttila raportoivat uusissa tehtävissään Metsäliitto Osuuskunnan liiketoimintajohtaja Juha Mäntylälle ja Salo pääjohtaja Ilkka Hämälälle.

#metäspalvelut #metsä group #nimitykset #puuhankinta #puutuoteteollisuus #yhteiskuntasuhteet
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0