Teollisuus Metsäteollisuus
1 min luettu

Metsä Group satsaa modernisointiin

14/02/2024, 12:22
Metsä Group satsaa modernisointiin
Kuva: Metsä Group.
Toimitus Toimitus
Like 0

Investointisuunnitelmat ovat osa yhtiön pehmopaperiliiketoiminnan strategiaohjelmaa, jonka tavoitteena on tehokkuuden ja ympäristösuorituskyvyn parantaminen. Suunnitellun investointiohjelman kokoluokka on noin 100 miljoonaa euroa, ja investointeja on tarkoitus toteuttaa seuraavien viiden vuoden aikana.

Yhtiö investoi tehtaan tuotanto- ja ympäristötehokkuuden parantamiseen modernisoimalla paperikoneita ja jalostuslinjoja sekä tehostamalla energia- ja vesikäyttöä. Tavoitteena on varmistaa paikallisen pehmopaperinvalmistuksen jatkuvuus Mäntässä pitkällä aikavälillä. Ohjelma tukee myös yhtiön tavoitetta siirtyä fossiilittomiin tuotteisiin ja tuotantolaitoksiin vuoteen 2030 mennessä. Investoinneista tiedotetaan suunnitelmien edetessä.

— Suunnitelmat mahdollistavat myös toimintamme modernisoinnin Mäntässä ja vahvistavat keskittymistämme korkealaatuisiin ensikuitupohjaisiin hygieniatuotteisiin, joiden raaka-aine tulee kestävästi hoidetuista pohjoisen metsistä. Katrin-, Lambi- ja Serla-tuotteemme tuovat investointien hyödyt suomalaisille kuluttajille, sanoo Joonas Kukkonen, Vice President, Supply Chain, Metsä Tissue Suomi ja Baltia.

#mänttä #metsä group
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0