Rakentaminen
2 minuutteja luettu

Metso Outotec laajentaa palvelukeskuksiaan Chilessä ja Perussa

18/04/2023, 03:05
Metso Outotec laajentaa palvelukeskuksiaan Chilessä ja Perussa
Tarjoamalla kattavia kunnossapitopalveluja Metso Outotec edistää asiakkaidensa kestävän kehityksen tavoitteita.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Yhtiö haluaa vastata suurten kaivoslaitteiden huollon kasvavaan kysyntään.

Metso Outotec laajentaa palvelu- ja huoltokeskuksiaan Antofagastassa Chilessä ja Arequipassa Perussa vastatakseen kaivosasiakkaiden kasvaviin tarpeisiin huoltaa suuria kaivoslaitteita.

Molempien keskusten nostokapasiteettia ja koneistusvalmiuksia kasvatetaan palvelukyvyn vahvistamiseksi.

Laajennusten jälkeen keskukset pystyvät huoltamaan ja kunnostamaan suuria jauhinteknologian HRC- ja HPGR-laitteita sekä kaivoasiakkaiden Vertimill™- ja HIG-jauhinmyllyjä. Keskuksessa huolletaan myös asiakkaiden rikastus- ja vedenpoisto- ja suodatinlevylaitteita. Lisäksi keskukset tukevat asiakkaita kaivosteollisuuden murskainten, jauhinmyllyjen, seulojen ja kaivosautojen huolloissa.

Laajennusinvestointien arvo on yhteensä noin 13 miljoonaa euroa. Keskusten laajennusten odotetaan valmistuvan vuoden 2024 alkupuoliskolla. 

”Asiakkaamme luottavat palvelu- ja teknologiaosaamiseemme. Palvelukeskusten laajennukset ovat strateginen investointi Metso Outotecille, ja ne vahvistavat entisestään asemaamme luotettavana ja alan johtavana palveluntarjoajana lähellä merkittäviä kaivosasiakkaita Chilessä ja Perussa”, sanoo Metso Outotecin Professional Services -liiketoimintalinjan johtaja Martin Karlsson.

Tarjoamalla kattavia kunnossapitopalveluja Metso Outotec edistää asiakkaidensa kestävän kehityksen tavoitteita. Käytössä olevien laitteiden modernisointi ja kunnostus on tehokas tapa pidentää laitteiden käyttöikää, lisätä energia- ja vesitehokkuutta sekä minimoida jätteitä ja laitoksen seisokkiaikoja. Laitteiden kunnostus ja uusimman teknologian käyttöönotto parantaa myös laitteiden käytettävyyttä ja turvallisuutta.  

”Investoinnit Etelä-Amerikan tärkeimmillä kaivosalueilla on osoitus sitoutumisestamme asiakkaiden palveluun. Pystymme tarjoamaan lyhyempiä toimitusaikoja, ja hyödyntämällä palveluvalikoimaamme sisältyvien etävalvontakeskusten osaamista myös ennakoivissa huoltopalveluissa parannamme asiakkaidemme laitteiden turvallisuutta”, sanoo Metso Outotecin Etelä-Amerikan markkina-alueen johtaja Eduardo Nilo.

Metso Outotecilla on maailmanlaajuisesti 140 huoltokeskusta ja yli 3000 kenttäpalveluiden ammattilaista ja muita tukiresursseja lähellä asiakkaiden toimintoja. Tarjoamme asiakkaillemme asennus-, käyttöönotto-, tarkastus- ja huoltopalveluita.

Lue lisää Metso Outotecin huolto- ja korjauspalveluista kaivosasiakkaille englanninkielisiltä verkkosivuiltamme.

Metso Outotec rakennuttaa parhaillaan huoltokeskusta Karrathaan, Länsi-Australiaan. Keskus avataan vuonna 2024, ja siitä tulee yhtiön suurin huoltokeskus maailmanlaajuisesti.

#chile #kaivosteollisuus #metso outotec #palvelu #peru #teollisuus
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0