Energia
1 min luettu

Metso Outotec toimittaa pelletointiuunin Intiaan

10/03/2022, 08:33
Metso Outotec toimittaa pelletointiuunin Intiaan
Metsa Outotec rakentaa pelletiuunia intiian Kuva: Metso Outotec
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Metso Outotec toimittaa pelletointilaitoksen keskeisen laitteiston, pinta-alaltaan 432-neliömetrisen pelletointiuunin Intiaan Resources Pellets Concentrates Pvt. Ltd. (RPCL):lle. Yli 20 miljoonan euron arvoinen tilaus on kirjattu Metallit-segmentin vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen saatuihin tilauksiin.

RPCL on M/s BKG Groupin ja M/s Fomento Resources Pvt. Limitedin (FRPL) omistama rautamalmin louhintaan ja rikastamiseen erikoistunut yhteisyritys. Yritys kehittää yhteistyössä Metso Outotecin kanssa Sandurissa Karnatakassa Intiassa sijaitsevaa kapasiteetiltaan 3,2 miljoonan tonnin pelletointilaitostaan. Metso Outotecin toimitus sisältää testaukset, laitoksen perussuunnittelun sekä omaan tuotekehitykseen perustuvat pelletoinnin keskeiset prosessilaitteet ja asiantuntijapalvelut.

RPCL:n mukaan lähitulevaisuuden pyrkimys on parantaa malmin rautapitoisuutta parhaan mahdollisen tuoton saamiseksi nykyisistä malmioista. Pitkän aikavälin tavoite on lisätä nykyistä varantopohjaa, joka mahdollistaa kestävän kehityksen ja jatkuvuuden alueilla, joista mineraalia hankitaan.

“Metso Outotecille toimitus on tärkeä keskisuuren toimijan ketjuarinapelletoinnin referenssi. Tämän segmentin odotetaan kasvavan, ja prosessimme ja suunnitteluasiantuntemuksemme soveltuu hyvin myös tämänkokoisille laitoksille. On innostavaa päästä tekemään yhteistyötä RCPL:n kanssa ja tarjota heille kestäviä ratkaisuja laitoksen korkeaan suorituskykyyn ja tasalaatuiseen pellettituotantoon”, sanoo Metso Outotecin rauta- ja lämmönsiirtoliiketoimintalinjan johtaja Attaul Ahmad tiedotteessa.

 

#metso outotec
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0