Teollisuus Kaivos
2 minuutteja luettu

Metsolle menestystä Saudi-Arabiassa

6/06/2023, 03:01
Metsolle menestystä Saudi-Arabiassa
Tilauksen arvoa ei julkisteta, sopimuksen ensimmäinen osa on kirjattu Mineraalit-segmentin 2023 toisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Metsolle kaksivuotinen elinkaaripalvelusopimus Ma’adenin kullantuotantolaitokselle Saudi-Arabiassa.

Metso on saanut kaksivuotisen elinkaaripalvelusopimuksen Ma’aden Base Metals and New Minerals yhtiöltä Mansourah ja Massarahin alueella Saudi-Arabiassa sijaitsevalle kullantuotantolaitokselle.

Metso tukee asiakasta uuden laitoksen käyttöönotossa ja optimoinnissa sisältäen sekä kunnossapidon että laitoksen toiminnan. Sopimus sisältää myös huoltopalvelut ja kulutus- ja varaosien vaihto-ohjelman sekä asiantuntija- ja koulutuspalvelut.

Sopimus on osoitus Metson vahvasta palveluosaamisesta, ja se on tärkeä jatko vuonna 2019 allekirjoitetulle sopimukselle Ma’adenin kanssa rikastamon ja kullantuotantolaitoksen suunnittelusta, toimituksesta ja rakentamisesta Saudi-Arabiaan. 

Tilauksen arvoa ei julkisteta, sopimuksen ensimmäinen osa on kirjattu Mineraalit-segmentin 2023 toisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin. Ma’adenilla on optio jatkaa sopimusta yhdellä vuodella.

”Olemme erittäin iloisia asiakkaan osoittamasta luottamuksesta Metsoa kohtaan. Valitsemalla Metson elinkaaripalvelut Ma’aden saa kattavat ja huippuluokan palveluratkaisut sekä teknisen asiantuntemuksen ja tuen tuotantolaitoksella. Olemme sitoutuneet turvallisuus- ja ympäristötavoitteisiin ja tekemällä yhteistyötä asiakkaan kanssa tuemme heitä operatiivisten tavoitteiden saavuttamisessa. Lisäksi tavoitteemme on myös vahvistaa huoltovalmiuksiamme alueella palvellaksemme kasvavaa asiakaskuntaa”, sanoo Kamal Pahuja, Metson Lähi-idän ja Intian markkina-alueen johtaja. 

Metson asiantuntijat työskentelevät laitoksella yhdessä Ma’adenin henkilöstön kanssa. Ma’aden on sitounut yhteisön tukemiseen ja he palkkaavat paikallista työvoimaa, jonka osaamisen kehittäminen on tärkeä osa nyt solmittua palvelusopimusta.

”Tavoitteemme on saavuttaa uuden laitoksen tuottavuudelle asetetut tavoitteet, vahvistaa saudiarabialaisten työntekijöidemme osaamista sekä saavuttaa tuotanto- ja turvallisuustavoitteet. Uudessa laitoksessa käytetään kolmea eri kullanjalostusmenetelmää, mukaan lukien ensimmäinen autoklaavi Saudi-Arabiassa. Laitoksen häiriötön toiminta ja maksimaalisen tuottavuuden varmistaminen edellyttävät vahvaa osaamista ja ennakoivaa suunnittelua. Metsolla on kattava valikoima keskeisiä laitteita laitoksen tuotantoprosessissa, ja voimme hyödyntää Metson teknologiaa sekä teknistä asiantuntemusta”, sanoo Duncan Bradford, Ma’aden Base Metals and Minerals BU:n johtaja.

Metso tarjoaa kattavat elinkaaripalvelut asiakkailleen. Tuemme asiakkaita turvallisuuden ja ympäristösuorituskyvyn varmistamisessa, prosessien luotettavuuden ja tuotannon parantamisessa resurssitehokkuuden saavuttamiseksi sekä kokonaiskustannusten optimoinnissa. 

#elinkaaripalvelusopimus #kaivosteollisuus #metso #saudi-arabia
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0