Luokittelematon
1 min luettu

Metsolle merkittävä tilaus Intiaan

3/04/2022, 10:05
Metsolle merkittävä tilaus Intiaan
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Metso Outotec on solminut sopimuksen rautamalmin arinauuniteknologiaan perustuvan pelletointilaitoksen suunnittelusta ja keskeisten laitteiden toimittamisesta Jindal Steel Odisha Limitedille (JSOL), joka on Jindal Steel & Power Limitedin (JSPL) tytäryritys. Laitos rakennetaan Intian itäosassa sijaitsevalle Angulin teollisuuspaikkakunnalle. Noin 30 miljoonan euron arvoinen tilaus on kirjattu Metallit-liiketoiminta-alueen vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen saatuihin tilauksiin.

Metso Outotecin toimitukseen sisältyvät suunnittelu ja keskeiset prosessilaitteet, kuten liikkuva arina, rumpu-uuni sekä jäähdytin. Laitos tuottaa kuusi miljoonaa tonnia tasalaatuisia rautamalmipellettejä vuodessa. Tämä on toinen pelletointilaitos, jonka JSOL on tilannut Metso Outotecilta vuoden sisällä. Metso Outotec ja JSOL rakentavat parhaillaan toista vastaavaa pelletointilaitosta samaan paikkaan.

”Metso Outotec ja JSPL ovat tehneet hyvää yhteistyötä rautamalmin pelletointihankkeissa vuosina 2006 ja 2012, jolloin toimitimme kaksi ketjuarinateknologiaan perustuvaa pelletointilaitosta Barbiliin Intiaan. Olemme erittäin iloisia saadessamme toimittaa JSOL:n Angulin-laitokselle kaksi pelletointilaitosta. Metso Outotec on ainoa laitevalmistaja, joka pystyy toimittamaan sekä ketjuarina- että arinauuniteknologiaa rautamalmin pelletointiin. Molemmilla teknologioilla on omat ainutlaatuiset etunsa. Näiden teknologioiden ansiosta JSPL on alallaan maailman johtava yritys, joka pystyy valmistamaan tehokkaasti erilaisia laadukkaita pellettejä”, kertoo Metso Outotecin lämmönsiirtoteknologian johtaja Chris Urban.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0