Rakentaminen
1 min luettu

Mikentin Leppävirran LVI-liiketoiminnalle uusi johtaja

8/12/2021, 14:09
Mikentin Leppävirran LVI-liiketoiminnalle uusi johtaja
Teuvo Suomalainen (oik.) siirtää Leppävirran LVI-liiketoiminnan vetovastuun Petri Pajuselle. Kuva: Quattro Mikenti Group
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Mikentin pitkäaikainen työntekijä ja Leppävirran LVI-liiketoiminnan johtaja Teuvo Suomalainen siirtää LVI-liiketoiminnan johtajuuden Petri Pajuselle joulukuussa. Suomalainen jää kevään 2022 aikana vapaalle säännöllisestä työelämästä. Mikenti Oy Jypro on moduulirakentamisen LVI-osaaja, jonka toteutuksia toimitetaan muun muassa koulurakennusprojekteihin. Yhtiö valmistaa LVI-elementtejä Leppävirralla ja sprinklerijärjestelmiä Jyväskylässä.

– Moduulirakentamisen volyymi kasvaa tasaisesti, kun sen hyödyt tulevat tutuiksi. Työmaalogistiikka ja projektien ennustettavuus paranevat samalla, kun suunnitelmallinen toiminta vähentää materiaalihukkaa. Jatkamme palvelutason kehittämistä ja lisäämme esivalmistusta, Pajunen toteaa uudesta tehtävästään.

– Kiitämme Teuvoa lämpimästi pitkästä urasta, työtoveruudesta ja johtajuudesta. Teuvo on yhdistänyt osaamiseensa kokemukset talotekniikan suunnittelijan työstä, yrittäjyydestä ja urakoinnin johtamisesta. Liiketoiminta on hyvässä kunnossa, ja Petri saa hyvät eväät, kun ottaa tehtävän vastaan, kertoo toimitusjohtaja Mikko Sahikallio, joka toimii QMG-konsernissa myös Väli-Suomen aluejohtajana.

#leppävirta #lvi #mikenti oy jypro #nimitykset #quattro mikenti group
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0