Rakentaminen Yritykset
1 min luettu

Mikko Virtanen Mikenti Talotekniikan toimitusjohtajaksi

14/12/2021, 07:17
Mikko Virtanen Mikenti Talotekniikan toimitusjohtajaksi
Mikko Virtanen aloittaa tammikuussa Mikenti Talotekniikan toimitusjohtajana. Kuva: Quattro Mikenti Group
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Mikko Virtasen siirtyessä toimitusjohtajaksi sähköurakoinnin johtajuuden ottaa Antti Rantala. Virtanen ja Rantala olivat pitkään yrittäjinä Web Sähkössä, joka liittyi yrityskaupalla Mikenti Talotekniikkaan kesällä 2020. LVI-urakoinnin johtajana jatkaa Marko Pärssinen.

Mikenti Talotekniikka on 50 henkilöä työllistävä yritys, jonka liikevaihto viime vuonna oli noin11 miljoonaa euroa. Tammikuun alussa toimitusjohtajana aloittava Virtanen painottaa urakoitsijoiden tarvetta kehittää toimintamallejaan.

– Uskon itse siihen, että henkilöstöstä tulee pitää huolta, sillä talotekniikkaurakoinnissa kilpailukyvyn ratkaisee se, että asentajilla on mahdollisuus onnistua työssään. Siksi kehitämme koko ajan työnjakoa työnjohdon, kärkimiesten ja asentajien välillä, jotta teemme aina laadukasta työtä, ja työ tuntuu ammattimiehistä palkitsevalta. Kuuntelemme uusia ideoita ja rakennamme hyvät puitteet kannattavalle urakkatyölle, hän sanoo tiedotteessa.

Mikenti Talotekniikan toimitusjohtajana on toiminut Mikko Sahikallio, jolla on QMG-konsernin Väli-Suomen aluejohtajana rosterissaan Mikenti Talotekniikan lisäksi myös Ajansähkö, JP-Yhtiöt, Kuusitunturi Lahti, Quattroservices Kaakkois-Suomi, Quattroservices Tampere ja Mikenti Oy Jypro, jossa hän toimii myös toimitusjohtajana.

– Konserni rakentaa merkittävää kasvua yritysostoilla Väli-Suomessa, ja se edellyttää minulta ajankäyttöä ja resursseja, joten on hyvä kohta siirtää vetovastuu Mikenti Talotekniikasta Virtasen Mikolle ja yhtiön vahvalle johtoryhmälle, Sahikallio sanoo.

 

#mikenti talotekniikka #nimitykset #quattro mikenti group
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0