Rakentaminen Urheilu & Viihde
1 min luettu

NEP Finland rakentaa MTV Oy:lle uuden tv-tuotantoympäristön

3/02/2022, 08:13
NEP Finland rakentaa MTV Oy:lle uuden tv-tuotantoympäristön
Havainnekuva MTV:n uusista toimitiloista. Kuva: Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

MTV Oy kertoi syksyllä 2020, että heidän toimitilansa, niin kutsuttu Pöllölaakso, muuttaa. Uudessa rakenteilla olevassa Pöllölaaksossa uudet studiot sekä tv- ja lähetystoiminta ovat toiminnan keskiössä.

MTV on nyt valinnut NEP Finlandin suunnittelemaan ja toteuttamaan uudet studiot ja tuotantoympäristöt. NEP Finland on osa NEP-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista tv-alan toimijoista. MTV:n uusiin tiloihin rakennetaan kolme uutta studiota, jotka tullaan tuotantoympäristöineen ottamaan käyttöön vaiheittain MTV:n muuttaessa uusiin toimitiloihin loppuvuodesta 2022 alkaen.

– Yhdessä NEPin kanssa haluamme suunnitella ja toteuttaa yhden Euroopan moderneimmista digitaalisen liikkuvan kuvan tuotantokeskuksista – toimintaympäristön, joka palvelee MTV:n tarpeita niin MTV Uutisten, urheiluohjelmien kuin viihdetuotantojenkin tarpeissa, kuvaa MTV:n teknologiajohtaja Risto Koivula.

Uudistusten myötä MTV pystyy tekemään 4K-laatuisia tuotantoja, mutta myös esimerkiksi hyödyntämään AR-grafiikkaa ohjelmissaan. Lisäksi tv-alaan pääsee tutustumaan elämyksellisesti paikan päällä.

#helsinki #mtv oy #nep #nep finland #pöllölaakso #sutdio #vallila
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0