Kaupat
2 minuutteja luettu

Nordic Climate Group tekee toisen yrityskaupan Su omessa

15/03/2023, 05:13
Nordic Climate Group tekee toisen yrityskaupan Su omessa
Nordic Climate Groupin Suomen toiminta vahvistuu, kun Polar-Jäähdytys Oy ostaa MV-Jäähdytys Oy:n.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Nordic Climate Groupin Suomen toiminta vahvistuu, kun MV-Jäähdytys Oy:n ostaa Polar-Jäähdytys Oy:n.

Kauppa vahvistaa entisestään Suomen toimintoja ja tarjontaa jäähdytys- ja lämmitysratkaisujen palveluissa. Yrityskauppa on linjassa MV-Jäähdytyksen strategian ja kansallisen kasvun kanssa.

Suomessa yli 50 vuotta toiminut MV-Jäähdytys allekirjoitti sopimuksen Polar-Jäähdytyksen ostamisesta 6. maaliskuuta. MV-Jäähdytyksellä on vankka osaaminen ja se on tunnettu nimi kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen sekä ammattikeittiölaitteiden alalla. Yrityskaupan myötä MV-Jäähdytys vahvistaa entisestään jäähdytys- ja lämmitysratkaisuihin liittyviä palvelujaan.

– Polar-Jäähdytys on alallaan tunnustettu yritys. Yrityksen vahva yrittäjähenki, halu tehdä hyvää työtä ja laadukas asiakaspalvelu kuvastavat myös MV-Jäähdytyksen toimintatapaa, korostaa MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Ilpo Mäkelä.

– Meillä molemmilla on vahva halu kasvaa ja kehittää alaa, joten voimien yhdistäminen tuntuu luontevalta, Mäkelä jatkaa.

Yrityskaupan myötä Polar-Jäähdytyksen omistaja Mikko Järvinen ja yrityksen työntekijät liittyvät MV-Jäähdytyksen tiimiin ja jatkavat nykyisissä tehtävissään. Lisääntyneiden resurssien myötä MV-Jäähdytys ja Polar-Jäähdytys voivat panostaa voimakkaasti palveluiden kehittämiseen.

-Olemme kasvaneet voimakkaasti, mutta tajusimme, että tarvitsemme lisää resursseja. Osaavien työntekijöiden löytäminen on kuitenkin haastavaa, joten yrityksen myyminen tuli vaihtoehdoksi, Polar-Jäähdytyksen yrittäjä Mikko Järvinen kertoo.

-Olen tuntenut MV-Jäähdytyksen jo vuosikymmeniä, ja minulla on yrityksestä vain positiivisia kokemuksia. Esimerkiksi MV-Jäähdytys on taustaltaan samanlainen perheyritys. En olisi myynyt omaa yritystäni kenellekään muulle, Järvinen jatkaa.

#jäähdytys- ja lämmitysratkaisut #yrityskauppa
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0