2 minuutteja luettu

NRC Group Sweden voitti suuren projektin toteuttamisen

3/11/2022, 17:23
NRC Group Sweden voitti suuren projektin toteuttamisen
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

NRC Group Sweden on voittanut Kville-Uddevalla-projektin, KTL:n päivitysvaiheen 1, jossa tarjoussumma on 134 miljoonaa kruunua.
–Olen erittäin ylpeä, että saimme tämän projektin kotiin, sanoo Bengt Svanberg, projektipäällikkö.

Tilaaja on Ruotsin Liikennevirasto, ja työt tehdään tammikuun 2023 ja huhtikuun 2024 välisenä aikana. Hanke koostuu pääosin maa- ja ajojohtotöistä: Kville-Uddevalla-osuudella olemassa oleva ajojohtotila korvataan uusi AT-laitos noin 36 000 metriä. Uusia ajojohtimen perustuksia rakennetaan 940 kappaletta, joista 167 on poraperustaa. Myös muut BEST-tilat on mukautettava uuteen AT-järjestelmään.

—  Tämä on todellinen saavutus lahjakkaalle tiimillemme, ja odotamme innolla omalta osaltamme reitin toiminta- ja liikenneturvallisuuden parantamista,  Bengt Svanberg sanoo.

Palkintopäätöstä voidaan tarkastella kymmenen (10) päivän kuluessa palkinnon julkistamisesta.

Tietoja NRC Groupista

NRC Group on Pohjoismaiden johtava rautatieinfrastruktuuri, jolla on yli 2 000 ammattilaista Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yritys luo infrastruktuuria, joka ylittää nykypäivän ja huomisen vaatimukset ja tarjoaa täyden valikoiman palveluita koko kuljetusinfrastruktuurin elinkaaren ajan. Palveluihin kuuluvat maanrakennustyöt, ratatyöt, turva-, sähkö-, tietoliikenne- ja merkinantojärjestelmät sekä ympäristöpalvelut, kuten käytöstäpoisto ja kierrätys.

NRC Group on kasvanut merkittävästi sen perustamisesta vuonna 2011 lähtien, ja sen liikevaihto on noin 6,5 miljardia Norjan kruunua. 
NRC Group, jonka pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa, on listattu Oslon pörssissä tunnuksella ”NRC”. 
Yhtiön toimitusjohtaja on Henning Olsen.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0