1 min luettu

NRC Groupin liikevaihto vahvassa kasvussa

16/11/2022, 03:46
NRC Groupin liikevaihto vahvassa kasvussa
Kuva: NRC Group
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

NRC Groupin liikevaihto oli 198 miljoonaa euroa ja kasvoi ennätykselliset 17 % kolmannella vuosineljänneksellä, verrattuna viime vuoden samaan ajanjaksoon. Projektit toteutettiin suunnitellusti ja näin saavutettiin vahva tulos, huolimatta globaalista talouden epävarmuudesta. 

Yhtiö on sitoutunut toimimaan turvallisesti ja samalla kehittämään henkistä pääomaa ja suojelemaan ympäristöä. NRC Group edistää ilmastoystävällisiä ratkaisuja toiminnassaan saavuttaakseen 30 % hiilidioksidipäästöjen vähennystavoitteensa vuoden 2024 loppuun mennessä.

”Globaalit megatrendit kuten väestönkasvu, kaupungistuminen ja siirtyminen kohti vastuullisia infraratkaisuja antavat liiketoiminnallemme vahvan aseman. Rakennamme ja kunnossapidämme kriittistä infrastruktuuria, johon tullaan panostamaan myös tulevaisuudessa. Tämä antaa toiminnallemme hyvät lähtökohdat myös jatkossa”, sanoo konsernjohtaja Olsen.

  Suomessa vuoden 2022 kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto oli 79,9 miljoonaa euroa ja nousi hieman verrattuna viime vuoden saman vuosineljänneksen 76,8 miljoonaan euroon. Kasvu on seurausta rautatierakentaminen-divisioonan suurien projektien, kuten Joensuun ja Kuopion ratapihojen sekä Luumäki-Imatra –hankkeen projektien onnistuneista toteutuksista heinä- syyskuussa.

Liikevoitto (EBITA*) 7,7 miljoonaa euroa pieneni hieman verrattuna vuodentakaiseen 8,4 miljoonaan euroon. Tilauskanta 296 miljoonaa euroa pieneni jonkin verran verrattuna viime vuoden 333 miljoonaan euroon. Tilauskantaan vaikutti erityisesti kunnossapitoalueiden 2 ja 5 päättyminen ja Raide-Jokeri –projektin korkea valmistumisaste.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0