Rakentaminen Asunnot
1 min luettu

Nuveen laajentaa asuntosijoituksiaan Suomeen

30/05/2024, 08:10
Nuveen laajentaa asuntosijoituksiaan Suomeen
Kuva: Trevian
Toimitus Toimitus
Like 0

Trevian Asset Management toimi kaupassa Nuveenin neuvonantajana ja jatkaa portfolion varainhoitajana. Sijoitus on osa Nuveenin hajautettua pan-eurooppalaista Value Add -strategiaa, jolla pyritään vastaamaan kasvavaan kysyntään laadukkaista ja kohtuuhintaisista vuokra-asunnoista pääkaupunkiseudulla.

Kohteet rakennetaan korkeiden kestävyysstandardien mukaisesti hyödyntäen puuta rakennusmateriaalina ja tavoitellen A-energialuokkaa. Sijainnit tarjoavat asukkaiden arvostamaa luonnonläheisyyttä kuitenkin hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä.

– Olemme innoissamme yhteistyömme tuloksista Nuveenin kanssa – on ollut ilo tukea heitä heidän ensimmäisessä sijoituksessaan Suomen asuntomarkkinoille. Kysynnän ja tarjonnan epätasapaino sekä kasvava kysyntä laadukkaalle vuokra-asumiselle tekevät perheasunnoista segmenttinä erityisen kiinnostavan sijoitusmielessä. Olemme todella innoissamme niistä mahdollisuuksista, joita tämä kumppanuus tuo niin Nuveenille kuin Trevianille, sanoo Trevian sijoitusjohtaja Kim Särs

#nuveen #trevian asset management
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0