Infrastruktuuri
1 min luettu

NYABILLE iso urakka Arlandan lentokentältä

9/05/2023, 03:04
NYABILLE iso urakka Arlandan lentokentältä
Kuva: NYAB
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

NYAB voittaa noin 6 MEUR sopimuksen Arlandan lentokentän rullausteiden laajentamisesta.

Ruotsissa infratoimijana nopeasti kasvava NYAB on tehnyt sopimuksen Ruotsin lentokenttiä hallinnoivan Swedavian kanssa Arlandan lentokentän rullausteiden laajentamisesta. Sopimuksen arvo on 66 miljoonaa Ruotsin kruunua.

Rullausteiden laajennuksella Swedavia varmistaa, että ne pystyvät käsittelemään suurempia lentokonevirtoja. Työ on kriittistä ja vaatii huolellista suunnittelua lyhyen toteutusajan ja erityistä tarkkuutta vaativan työn vuoksi. Rakennustyöt alkavat kesäkuun lopussa ja valmistuvat 11 viikossa. 

”On ilahduttavaa ja inspiroivaa, että Swedavia valitsee jälleen meidät. Tämä on hanke, joka vaatii paljon asiantuntemusta ja kapasiteettia – ja on toteutettava hyvin lyhyessä ajassa. Olen ylpeä siitä, että meillä on työntekijöitä, joilla on tämä tarvittava huippuluokan osaaminen ja kyky saattaa kriittiset projektit päätökseen näin lyhyessä ajassa. Tämä on haasteellinen hanke, josta vain harvat toimijat suoriutuvat, ja NYAB on yksi heistä”, iloitsee Johan Skoog, Business Area Manager, NYAB. 

#arlanda #infra #lentokenttä
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0