Energia
1 min luettu

Okun Energian sähkönmyynti Lumme Energian omistukseen

3/11/2021, 10:39
Okun Energian sähkönmyynti Lumme Energian omistukseen
Kuva: Piqsels
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Energiayhtiöt Lumme Energia Oy ja Okun Energia Oy ovat solmineet kaupan Okun Energian sähkönmyyntiliiketoiminnan siirtymisestä Lumme Energialle. Okun Energia huolehtii edelleen asiakkaidensa sähkönsiirrosta ja kaukolämmöstä.

– Okun Energia keskittyy jatkossa sähkönsiirron ja kaukolämmön ohella kehittyneiden energiapalveluiden kestävään tuottamiseen. Jo nyt Outokummussa tuotettu kaukolämpö on 100-prosenttisesti hiilineutraalia. Energiamurroksessa olemme vahvasti mukana paikallisena toimijana, Okun Energian toimitusjohtaja Tero Mäntylä sanoo.

Kauppa on osa Lumme Energian strategiaa, jossa orgaanista kasvua tuetaan yritysjärjestelyillä. Kauppa vie eteenpäin sähkönmyyntiliiketoiminnalle viime vuosina tunnusomaista rakennemuutosta, jossa sähkönmyynti keskittyy siihen erikoistuneille toimijoille.

Lumme Energia on aiemminkin laajentanut toimintaansa yritysostoilla. Viimeisin, keväällä 2021 toteutettu yritysjärjestely käynnisti yhdistymisen Loiste Sähkönmyynnin kanssa. Lumme Energialla on tällä hetkellä reilut 300 000 sähkösopimusta valtakunnallisesti ympäri Suomen ja toimipisteet Mikkelissä, Jyväskylässä, Kajaanissa, Rovaniemellä, Oulussa ja Helsingissä.

29.10.2021 voimaantullut yrityskauppa ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Sähkösopimukset jatkuvat ennallaan ja mahdollisista muutoksista tiedottaa Okun Energia yhdessä Lumme Energian kanssa.

Osapuolet eivät kerro kauppahintaa julkisuuteen.

#lumme energia #okun energia #outokumpu #sähkö #sähkönmyynti #talous #yrityskaupat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0