Arkkitehtuuri
1 min luettu

Peab rakentaa Espoon ensimmäisen Noli Studios -kiinteistön

7/07/2022, 09:52
Peab rakentaa Espoon ensimmäisen Noli Studios -kiinteistön
Valokuvaaja: Arkkitehtitoimisto Avarrus
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Noli Studios käsittää yli 400 studion ja yhteisten tilojen rakentamisen. Jokaiseen studioon rakennetaan oma keittiö. Yhteiset saunatilat, kuntosali ja oleskelutilat tulevat pohjakerrokseen. Kohteeseen toteutetaan myös erillinen n.1050 brm2 laajuinen liikerakennus K – Market Maarinsolmu.

Rakennuksille tavoitellaan LEED-sertifikaattia. Lämmitysenergiaratkaisuna on geo-energia, jonka lisäksi kohteessa hyödynnetään laajasti lämmön talteenottoa sekä aurinkovoimaa käyttösähkön tuotannossa. Paikoitusalueelle tulee myös sähköautojen latauspaikkoja.

Rakentaminen on käynnistynyt

Hankkeen KVR – toteutuksen suunnittelu aloitettiin lokakuussa 2021, ja tontin vahvistustyöt suoritettiin loppuvuodesta. Varsinainen rakentaminen on käynnistynyt kesäkuussa 2022. Hankkeiden on tarkoitus valmistua loppuvuodesta vuonna 2023.

”Olemme todella tyytyväisiä päästyämme NREP:n kumppaniksi rakentamaan yhtä Suomen suurimmista Noli Studios kohteista, ja kiitämmekin tilaajaa saamastamme luottamuksesta. Hanke on hieno lisä täydentämään pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisyksikön kohteita Otaniemen alueella. Vastuullisuus ja kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut on otettu hankkeessa hyvin huomioon”, kertoo Peabin toimitilarakentamisen yksikönjohtaja Jarkko Mattila.

Yhteistyössä Peabin ja NREPin kanssa on myös Caverion joka toimittaa kaikki talotekniset järjestelmät ja sähköautojen latauspisteet sekä vastaa vuoden 2023 lopulla valmistuvan Noli Studios Otaniemen teknisestä manageerauksesta.

#caverion #nrep #peab
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0