Koulu
1 min luettu

Peabille koulun laajennus- ja peruskorjausurakka - urakkasumma 14 miljoonaa

28/09/2021, 07:23
Peabille koulun laajennus- ja peruskorjausurakka - urakkasumma 14 miljoonaa
Pohjois-Haagan ala-asteen korjaustöitä päästään jatkamaan vielä syyskuussa. Kuva: Peab Oy
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Peab Oy jatkaa Pohjois-Haagan ala-asteen kesken jäänyttä korjaushanketta, joka käsittää vuonna 1956 valmistuneen koulurakennuksen täydellisen talotekniikan ja rakennusosien peruskorjauksen sekä kahden laajennusosan rakentamisen. Nykyinen peruskoulun ala-asteena toimiva rakennus muodostuu kolmesta osasta. Vanhan osan katto uusitaan teräsrakenteisena ja julkisivurappaukset uusitaan. Laajennusosat toteutetaan teräsbetonielementti- ja paikallavalurakenteisina.

– Meillä on kertynyt runsaasti kokemusta koulurakennusten peruskorjauksesta pääkaupunkiseudulla. On hienoa, että pääsemme toteuttamaan tämänkin hankkeen, jossa hyödynnämme laaja-alaisesti osaamistamme, Peabin Korjausrakentamisen yksikönjohtaja Ilkka Laakeristo sanoo.

Jo aiemmin aloitettu remontti jäi kesken viime talvena, kun pääurakoitsijana toiminut Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy hakeutui konkurssiin. Helsingin kaupunki otti työmaan haltuunsa tammikuussa.

Rakennustyöt aloitetaan uudestaan syyskuussa ja niiden odotetaan valmistuvan marraskuussa 2022. Urakkasumma on 14 miljoonaa euroa.

 

#ala-aste #helsinki #konkurssi #pallas rakennus etelä-suomi #peab #peruskorjaus #pohjois-haaga
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0