Uutiset Nimitys
1 min luettu

Peikko Group vahvistaa johtoryhmäänsä

20/06/2024, 09:34
Peikko Group vahvistaa johtoryhmäänsä
Peikon toimisto Malesiassa. Kuva: Peikko
Toimitus Toimitus
Like 0

Christian Gerkellä on yli 20 vuoden vankka ja laaja kokemus Peikolta, ja hän on tällä hetkellä Peikko Deutschland GmbH:n toinen toimitusjohtaja. Christian on myös toiminut Peikolla useissa myyntitehtävissä ja ollut mukana kasvattamassa liiketoimintaa saksankielisessä Euroopassa muutamasta miljoonasta eurosta nykyiselle, lähes 50 miljoonan euron tasolle.

Mervi Kainulaisella on yli 15 vuoden vahva ja monipuolinen kokemus markkinointi- ja viestintätehtävistä energia- ja rakennusalalla. Mervi on työskennellyt Peikolla yli seitsemän vuotta ja on tällä hetkellä Peikko Groupin markkinointijohtaja.

– On hienoa, että Christian Gerke ja Mervi Kainulainen tulevat mukaan johtoryhmäämme tukemaan Peikon kasvumatkaa tulevina vuosina. Heidän vahva osaamisensa ja kokemuksensa Peikosta ovat erittäin hyödyllisiä, erityisesti kun luomme liiketoimintaa uusille markkinoille ja asiakassegmenteille. Olen myös kiitollinen Kim Salvénille hänen erinomaisesta panoksestaan viimeisten kahdeksan vuoden aikana ja iloinen siitä, että Tobias Althaus ottaa vastuulleen Saksan toimintojen vetämisen, sanoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja. 

#hallitus #peikko
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0