Rakentaminen Yritykset
1 min luettu

Pekka Eskola Lehdon puukerrostalo-liiketoiminnan johtajaksi

17/11/2021, 12:44
Pekka Eskola Lehdon puukerrostalo-liiketoiminnan johtajaksi
Lehdon uusi puukerrostaloliiketoiminnan johtaja Pekka Eskola. Kuva: Lehto Group Oyj
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Pekka Eskola aloittaa Lehdon puukerrostaloliiketoiminnan johtajana joulukuun alussa. Eskolalla on Lehdon mukaan kokonaisvaltainen ja pitkä kokemus asuntorakentamisen arvoketjun johtamisesta ja kehittämisestä sekä kotimaassa että ulkomailla sekä vahva toimintajärjestelmä-, raportointi- ja kustannustenhallintaosaaminen. Eskola siirtyy tehtävään rakennusyhtiö Bonava Suomi Oy:n pääkaupunkiseudun rakennuttajajohtajan tehtävästä.

– Lehdon tavoite on selkeä. Haluamme tulevaisuudessa kasvattaa puukerrostalo-rakentamisen osuutta tuotannossa ja toimia edelläkävijänä modulaaristen, teollisesti esivalmistettujen rakennusten tuottajana. Toivotamme Pekka Eskolan lämpimästi tervetulleeksi Lehdon tiimiin ja työskentelemään tämän strategian kannalta keskeisen tavoitteen pariin, toteaa toimitusjohtaja Juuso Hietanen.

– Aika on otollinen kestävän rakentamisen ratkaisuille ja Lehto on kehittänyt puukerrostalo-konseptin, joka hakee vertaistaan markkinoilla. Modulaarisuus ja teollinen esivalmistus kotimaisilla tehtailla edustavat rakentamisen tulevaisuutta, toteaa Pekka Eskola.

#lehto group oyj #nimitykset #puukerrostalot #puurakentaminen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0