Uutiset
1 min luettu

Pelastustyöt jatkuvat Göteborgissa

15/02/2024, 10:37
Pelastustyöt jatkuvat Göteborgissa
Kuva: Liserberg
Toimitus Toimitus
Like 0

Liseberg, NCC ja pelastuspalvelu piti tiistaina klo 11 lehdistötilaisuuden maanantaina Lisebergin uudessa vesipuistossa Oceanassa syttyneen tulipalon johdosta. Lisebergin PR- ja viestintäjohtaja Mårten Westlund toimi tilaisuuden moderaattorina ja esitteli osallistujat pelastuspalvelusta, NCC:ltä ja Lisebergistä, jotka kaikki antoivat lausuntonsa tapahtuneesta.

Suuri pelastusoperaatio

Alustavasti vahvistettiin, että yksi Lisebergin projektissa työskennellyt henkilö on edelleen kateissa, ja poliisi on tehnyt katoamisilmoituksen. Per Nyqvist, pelastuspalvelun päällikkö, kertoi tulipalon alkaneen maanantaina klo 10:06, minkä jälkeen nopeasti tapahtunut palokaasuräjähdys ja laaja savunmuodostus johtivat suureen pelastusoperaatioon. Operaation keskiössä oli selvittää, oliko rakennuksessa lisää loukkuun jääneitä. Rakennuksen vauriot ja romahtamisvaara rajoittivat pääsyä koko rakennukseen.


— Ajatuksemme ovat kateissa olevan henkilön perheen ja läheisten luona. Keskiössämme nyt on huolehtia työntekijöistämme, tukea asiakastamme Lisebergiä ja avustaa poliisia ja pelastuspalvelua selvittämään, mitä on tapahtunut, sanoo Niklas Sparw, NCC:n liiketoiminta-alueen johtaja ja yhtiön Ruotsin rakennustoiminnan vastuuhenkilö.

#göteborg #oceana #ruotsi
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0