Rakentaminen
1 min luettu

Pirkanmaan liitto edistää aluekehitystä EU-rahoituksella

16/02/2024, 11:05
Pirkanmaan liitto edistää aluekehitystä EU-rahoituksella
Kuva: Pirkanmaan liitto
Toimitus Toimitus
Like 0

Alkaneella EU:n 2021-2027 -ohjelmakaudella Pirkanmaan liitolla on käytettävissä noin 12,6 miljoonaa euroa EAKR-rahoitusta ja 1,3 miljoonaa euroa JTF-rahoitusta. Luvut sisältävät valtion vastinrahoituksen. AKKE-rahoituksen määrästä päätetään erikseen kansallisesti.

Pirkanmaan hankerahoituksen sisältöjä ohjaa maakuntaohjelma ja EU-rahoituksen osalta Uudistuva ja Osaava Suomi 2021-2027 EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelma.

Hakemukset arvioidaan

Rahoitushaut avataan hakuilmoituksella, joka sisältää arviointi- ja valintaperusteet. EAKR- ja JTF-hankkeiden hakemukset jätetään EURA 2021 -järjestelmään, jossa myös muu hankkeiden käsittely tapahtuu.

Hakemuksen saavuttua se arvioidaan arviointi- ja valintaperusteiden pohjalta. Arviointiin osallistuu useita Pirkanmaan liiton asiantuntijoita.

– Arviointi tehdään hakemusten perusteella eikä hakija voi tässä vaiheessa täydentää hakemustaan. Siksi on tärkeää, että hakemuksessa esitetään riittävän yksityiskohtaisesti, mitä hankkeessa tavoitellaan ja millä konkreettisilla toimenpiteillä tavoitteisiin pyritään, kertoo erityisasiantuntija Tiina Harala.

#eu #pirkanmaa #pirkanmaan liito
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0