Rakentaminen Asunnot
1 min luettu

Pohjola Rakennus ja Luotsi Capital yhteistyössä - ovat tehneet esisopimuksen rakennettavista kerrostalo­hankkeista

16/05/2022, 07:48
Pohjola Rakennus ja Luotsi Capital yhteistyössä - ovat tehneet esisopimuksen rakennettavista kerrostalo­hankkeista
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Esisopimuksessa on alustavasti sovittu kahden asunto-osakeyhtiön, Asunto Oy Oulun Oskarin ja Espoon Kiviruukin hankkeen myynnistä KVR-urakkasopimuksineen Luotsi Capital Oy:lle. Kauppa pyritään toimeenpanemaan vaiheittain; Oulun osalta kesäkuussa 2022 ja Espoon kohteen osalta kevään 2023 aikana.

Kuusikerroksiseen ydinkeskustassa sijaitsevaan Asunto Oy Oulun Oskariin rakennetaan yhteensä 60 asuntoa ja 16 autopaikkaa, joiden lisäksi myös kaksi liiketilaa. Espoon asuinkerrostalokohde tulee puolestaan koostumaan 46 asunnosta ja 24 autopaikasta. Oulun kohteen rakennuslupa on lainvoimainen ja Espoon kohteen lupasuunnittelu alkaa toukokuun 2022 aikana.

”On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Luotsin kanssa. Kevään aikana käydyt neuvottelut etenivät suoraviivaisesti ja tämä kahden kohteen kokonaisuus tukee hyvin Pohjola Rakennuksen strategiaa toimia Suomen suurimmissa kaupungeissa”, kertoo liiketoimintajohtaja Hannu Hirvensalo tieodotteessa.

”Ennakoimme vuokralla-asumisen suosion lisääntyvän epävarmassa taloustilanteessa ja sen johdosta kysynnän moderneille ja hyvillä sijainneilla oleville vuokra-asunnoille jatkuvan vahvana. Oulun Oskarin sijainti aivan kaupungin ydinkeskustassa ja Espoon Kiviruukin sijainti vain kivenheiton päässä Kivenlahden metroasemalta takaavat tuleville asukkaillemme runsaat lähipalvelut ja vahvat kulkuyhteydet. Tavoitteidemme mukaisesti molemmat kohteet ovat energiatehokkuudeltaan parasta A-luokkaa”, taustoittaa Luotsin hankejohtaja Kim Jolkkonen.

”Odotan innolla yhteistyön aloittamista vahvan kotimaisen rakentajan Pohjola Rakennuksen kanssa”, Jolkkonen jatkaa.

#luotsi capital #pohjola rakennus
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0