Kiinteistökaupat
1 min luettu

Pohjola Rakennus toteuttaa aluehankkeen Espoon Keraan

3/06/2022, 13:03
Pohjola Rakennus toteuttaa aluehankkeen Espoon Keraan
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Pohjola Rakennus toteuttaa tontille kaksi korttelia asuinkerrostaloineen. Yhteensä aluehankkeessa on rakennusoikeutta 26 500 kerrosneliömetriä. Kortteliin rakennetaan maankäyttösopimuksen mukaisesti vapaarahoitteisen asuntotuotannon lisäksi tuettua asuntotuotantoa.
”Kera on tulevaisuuden alue, joka kehittyy voimakkaasti ja haluamme olla siellä läsnä rakentamassa parempaa Espoota. Tällä hetkellä alue tunnetaan Kera Hallien tuomasta urheilu- ja käsityöläistoiminnoista, mikä on saanut ihmiset tutustumaan Keraan. Keran juna-aseman läheisyys ja tulevat kaupalliset palvelut tulevat tukemaan alueen palvelutarjontaa merkittävästi. Aluehanke on meille tärkeä ja sen suunnittelu tullaan käynnistämään välittömästi”, Pohjola Rakennus Oy Suomen pääkaupunkiseudun liiketoimintajohtaja Hannu Hirvensalo kommentoi.
Hankkeen suunnittelu käynnistetään kesällä 2022 ja tavoiteaikataulun mukaisesti ensimmäistä hanketta aletaan toteuttaa syksyn 2023 aikana. Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto vuokraa tontin Pohjola Rakennukselle pitkäaikaisella maanvuokrasopimuksella. Myöhemmin muodostettavat tontit ovat takaisinlunastettavia.

#pohjola rakennus
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0