Rakentaminen
1 min luettu

Pohjolan OP:n uudisrakennushanke käynnistyy Oulussa

17/04/2024, 08:18
Pohjolan OP:n uudisrakennushanke käynnistyy Oulussa
Kuva: Lapti Oy
Toimitus Toimitus
Like 0

Pohjolan OP:n pääkonttorin kortteli Oulun keskustassa Isokatu 14:ssä uudistuu. Lokakuun lopussa 2023 pankki vastaanotti odottamansa uutisen kaavan lainvoimaisuudesta.

—Pääsemme nyt etenemään suunnitelman mukaisesti rakennushankkeen kanssa. Tontille on tarkoitus sijoittaa yhteensä 14-kerroksinen uudisrakennus, joka koostuu kuusikerroksisesta jalustaosasta toimisto- ja liiketiloille sekä kahdeksankerroksisesta asuintorniosasta, Pohjolan OP:n toimitusjohtaja Keijo Posio sanoo.

Oulun Osuuspankki (nyk. Pohjolan OP) haki yhdessä Oulun kaupungin ja A-Insinöörien kanssa uudelle toimitila- ja asuinrakennukselle suuntaviivoja arkkitehtuurikutsukilpailulla vuonna 2021. Hankkeen rakennuttajakonsulttina toimii A-Insinöörit ja se toteutetaan Laptin toimesta yhteistoiminnallisena projektijohtourakkana. Hankemuoto tuo kaikki projektin osapuolet eli Pohjolan OP:n, arkkitehti- ja tekniset suunnittelijat, urakoitsijan sekä henkilökunnan yhteen tarkentamaan suunnitelmia ja kehittämään toteutustapoja. Projektinjohtourakan arvo on noin 30 miljoonaa euroa.

#lapti #pohjolan op
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0