Satamat
1 min luettu

Pori Offshore Constructions urakoi HaminaKotkan sataman uuden ponttonin

25/10/2021, 14:31
Pori Offshore Constructions urakoi HaminaKotkan sataman uuden ponttonin
Pori Offshore Constructionsin uuden urakan ansiosta aiemmin lomautettuja työntekijöitä kutsutaan takaisin töihin projektin edetessä.
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Pori Offshore Constructions on saanut toteutettavakseen kokonaishintaurakkana projektin, johon sisältyy noin 610 tonnia painavan ponttonin sekä noin 200 tonnia painavan rampin rakentaminen. Ponttoni on suunniteltu erityisesti ro-ro-alusten lastaus ja purkuoperaatioihin olemassa olevan laiturin jatkoksi HaminaKotkan satamaan.

HaminaKotka Satama Oy nostaa investoinnin avulla kapasiteettiään niin, että sataman asiakkailla ja toimijoilla on jatkossa edellytykset vastaanottaa entistä suurempia aluksia ja tavaravirtoja.

Projektiin tarvittava työvoimamäärä tulee huipussaan olemaan noin 80–90 henkilöä. Pori Offshore Constructions Oy:n tällä hetkellä lomautettuja työntekijöitä kutsutaan takaisin töihin projektin edetessä. Kaupan arvo on tiedotteen mukaan Pori Offshore Constructionsin nykyiseen liikevaihtoon nähden merkittävä. Projekti alkaa välittömästi ja ponttonin on tarkoitus valmistua kesällä 2022.

Enersense International Oyj osti lokakuun alussa toteutetulla kaupalla merituulivoimaan erikoistuneen Pori Offshore Constructions Oy:n osakekannan. HaminaKotka Satama Oy:n kanssa nyt tehty sopimus on Pori Offshore Constructionsin ensimmäinen sopimus osana Enersenseä.

#enersense international #haminakotkan satama #ponttoni #pori offshore constructions
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0