Uutiset
2 minuutteja luettu

Prosero ostaa Tele-Projekti Oy:n sekä THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy:n

16/05/2022, 06:51
Prosero ostaa Tele-Projekti Oy:n sekä THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy:n
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Tele-Projektin perustivat alun perin vuonna 1975 Luodon ja Packalenin perheet, ja yritys aloitti toimintansa toimittamalla TV-antenneja ja kaiutinjärjestelmiä. 80-luvulla yritys alkoi keskittyä turvallisuuteen, ja siitä tuli nopeasti markkinajohtaja huippuluokan videovalvonnassa. Yritys on sittemmin laajentanut tarjontaansa myös palohälyttimiin, murtohälyttimiin, kulunvalvontaan ja ovipuhelimiin. Vuonna 2000 johto siirtyi seuraavan sukupolven yrittäjille Kimmo Luodolle, Mika Packalenille ja Tiina Luodolle, jotka ovat johtaneet yritystä menestyksekkäästi siitä lähtien. Vuonna 2003 he perustivat THV:n, josta on tullut johtava riippumaton hälytyskeskus, jolla on vahva hälytysvalvonnan asiantuntemus. Keskeisiä palveluja ovat murtohälytysten valvonta, palohälytysten välityspalvelut, videovalvonta-analytiikkaan perustuvat hälytysilmaisimet, turvajärjestelmien hallintapalvelut ja hälytyskeskuspalvelut.

Yritykset ovat tehneet vahvaa tulosta ja saavuttaneet vuosien mittaan johtavan markkina-aseman vahvalla maineella ja brändin tunnettuudella. Myyntiä ohjaavat ensisijaisesti asennusprojektit ja jälkimarkkinahuolto yhdistettynä sopimuspohjaiseen ja toistuvaan myyntiin hälytyskeskuksesta, joka valvoo tuhansien asiakkaiden hälytyksiä eri puolilla Suomea. Viime tilikauden aikana yhtiö toteutti 35 työntekijällään lähes 6 miljoonan euron myynnin Turun-pääkonttoristaan käsin.

”Odotamme innolla edessämme olevaa matkaa, ja meillä on yhdessä Proseron kanssa entistä paremmat valmiudet vastata tuleviin haasteisiin. Näemme paljon mahdollisuuksia laajentua ja vahvistaa entisestään kykyämme palvella asiakkaitamme erityisesti yhteistyössä muiden suomalaisten Prosero-yritysten kanssa. Asiakaspalveluun keskittyminen on kautta historiamme ollut menestyksemme kulmakivi ja osa identiteettiämme. Yhdistämällä voimamme Proseron kanssa varmistamme, että pidämme asiakkaillemme antamamme lupauksen toimittaa aina parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut”, sanoo Kimmo Luoto Tele-Projektista ja THV:stä tiedotteessa.

”Tele-Projekti ja THV ovat antaneet vakuuttavia näyttöjä ja luoneet johtavan aseman Turun seudulla, jossa emme aiemmin ole olleet läsnä paikallisesti. Yritykset tarjoavat ainutlaatuisen arvolupauksen, ja niiden vahva asiantuntemus ja toisiaan täydentävät tarjoomat ovat erinomainen lisä Proserolle. Näemme suuren kasvupotentiaalin nykyisen läsnäolomme hyödyntämisessä muilla alueilla”, sanoo Sebastian Ryman Proserosta.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0