Kaupat
1 min luettu

Pukkila siirtyy takaisin suomalaiseen omistukseen

15/12/2022, 09:43
Pukkila siirtyy takaisin suomalaiseen omistukseen
Laattapisteen omistajat: Tommi Haru (vasemmalla) ja Petteri Haru.
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Laattapiste Oy on ostanut Pukkila Oy:n koko osakenannan italialaiselta Ricchetti Groupilta. Pukkila Oy:lla on Suomessa viisi myymälää ja Suomen laajuinen jälleenmyyjäverkosto. Pukkila Oy:n liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja yrityksellä on 37 työntekijää. Ricchetti Group on maailman johtavia keraamisten laattojen suunnitteluun, valmistamiseen ja jakeluun keskittyneitä yhtiöitä.

Yhtiöllä on pitkä historia arkkitehtuurin, sisustussuunnittelun ja rakentamisen aloilla ja yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat muun muassa Cerdisa, Ricchetti, Cinca ja Hoganas. Yhtiön laattatuotanto sijaitsee Italiassa ja Portugalissa ja yhtiöllä on jakeluverkosto Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa. Laattapisteen vuosittainen liikevaihto on noin 46 miljoonaa euroa ja yrityksellä on 160 työntekijää.

Laattapisteen myymäläverkosto koostuu seitsemästä omasta myymälästä, 12 Shop-in-shop -myymälästä ja koko maan kattavasta jälleenmyyjäverkostosta.Yritysosto tukee Laattapisteen kunnianhimoista kasvustrategiaa ja samalla se vahvistaa yrityksen asemaa Suomen merkittävimpänä kylpyhuone- ja pintamateriaalien toimittajana niin ammattirakentajille, kuin jälleenmyyjille ja kuluttajille.

–Pukkilalla on vahva brändi ja olemme iloisia, että voimme jatkaa sen perinteitä perheyrityksessämme. Kahden vahvan ja tunnetun brändin avulla voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemman tuotevalikoiman ja parempaa kokonaispalvelua, Laattapiste Oy:n toimitusjohtaja Tommi Haru kertoo.

#laattapiste #pukkila
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0