Yritykset
1 min luettu

Puurakentajat Groupille uusia omistajia

9/11/2021, 14:46
Puurakentajat Groupille uusia omistajia
Kuva: Pixabay
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Omistusrakenteen muutosten myötä Puurakentajat kertoo pääsevänsä kehittämään voimakkaasti kasvavan liiketoimintansa uudelle tasolle.

– Massiivipuurakentamisella on nyt kova kysyntä. Kuluttajat arvostavat yhä enemmän ekologisia ja terveellisiä asumismuotoja. Samalla viranomaisten ympäristövaatimukset kiristyvät tavalla, joka suosii puurakentamista. Meillä on nyt erinomaiset edellytykset vastata tähän kysyntään ja olemme innoissamme päästessämme kasvattamaan yhtiön liiketoimintaa seuraavalle tasolle Onvest ja Tesi osaavina omistajinamme, Puurakentajien toimitusjohtaja Mikko Leino sanoo lehdistötiedotteessa.

– Omistusrakenteen vahvistamisen on jatkumoa Puurakentajat Groupin strategialle kasvaa Pohjoismaiden johtavaksi puuteknologiaan ja rakentamiseen erikoistuneeksi konserniksi. Onvestin sitoutuneisuus suomalaiseen yrittäjyyteen ja yhteinen arvomaailmamme ovat meille erityisen tärkeitä. Olemme myös iloisia saadessamme Teollisuussijoituksen mukaan tuomaan erityistä osaamista ja näkemystä markkinasta sekä kasvuyhtiöiden kehittämisestä, sanoo Puurakentajien hallituksen puheenjohtaja Mikke Ruuhonen.

– Haluamme tukea rakentamista, joka mahdollistaa puhtaan sisäilman ja terveellisen elinympäristön tuleville sukupolville, ja näimme, että Puurakentajat on tässä edelläkävijä, Onvestin hallituksen puheenjohtaja Maria Toivanen puolestaan toteaa.

Suomen ympäristöministeriö on määritellyt, että vähintään 31 prosenttia kaikesta julkisesta uudisrakentamisesta tulisi olla puurakentamista vuoteen 2022 ja 45 prosenttia vuoteen 2025 mennessä. Tavoitteena on, että Suomi on hiilineutraali yhteiskunta vuoteen 2035 mennessä.

#onvest #puurakentajat group oy #suomen teollisuussijoitus oy #talous #tesi #yrityskaupat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0